GettyImages Συμφωνούν οι γυναίκες με τους «ωραιότερους άντρες» του Μπραντ Πιτ;

Ρωτήσαμε τρεις γυναίκες και μάθαμε αν ο «άρχοντας της ομορφιάς» του Χόλιγουντ αναγνωρίζει το ωραίο στον άντρα.

Όταν έχεις τέτοιο σουξέ και ακόμα και (σχεδόν) στα 60 σου λάμπεις σαν 40άρης -και τι 40άρης δηλαδή- δεν έχεις κανένα απολύτως κόμπλεξ και θέμα να δείξεις ποιος είναι ο ωραιότερος γύρω σου. Ο Μπραντ Πιτ άλλωστε δεν είναι μόνο ένας καλός ηθοποιός και οσκαρικός μετά την ερμηνεία του στο «Once Upon a Time in… Hollywood».

 

 

Μέχρι να έρθει η συγκεκριμένη επιβράβευση και μάλιστα παίζοντας δίπλα στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο σέξι Μπραντ έβλεπε τη μία σπουδαία του ερμηνεία μετά την άλλη να προσπερνιέται από την Ακαδημία, ασχέτως αν άξιζε να βρίσκεται στους κορυφαίους.

Toυλάχιστον πάντα μας διασκέδαζε με τις ομιλίες του.

Αυτό που όλοι θεωρούσαν ως μεγαλύτερο «όπλο» του, δηλαδή το πρόσωπό του, ήταν και αυτό που ουσιαστικά του έπαιρνε πόντους από τη γενικότερη αξία του. Διότι όλοι θεωρούσαν ότι είναι εκεί που βρίσκεται χάρη στην ομορφιά του, ενώ παράλληλα είχε και το υπόλοιπο πακέτο. Μπορούσε και μπορεί να παίξει τα πάντα.

Ο Μπραντ Πιτ σε πρόσφατη συνέντευξή του στο «Vogue» ρωτήθηκε ποιους άντρες θεωρεί ωραιότερους στον κόσμο και παρότι θα το δικαιολογούσαμε, δεν έδειξε τον εαυτό του. Οι επιλογές του ακολουθούν στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

Αν ρωτούσατε εμάς, σίγουρα θα επιλέγαμε τον Μπραντ Πιτ ανάμεσα στους ωραιότερους -και τον Τομ Χάρντι επειδή τον αγαπάμε λίγο παραπάνω στο Ratpack. Το θέμα είναι όμως, τι λένε οι γυναίκες για τις απαντήσεις του Μπραντ Πιτ;

Οι Μαρία Ροδίτη, Χριστίνα Τσακιρίδου και Νατάσσα Σχοινά από το Queen.gr ήταν στο διπλανό γραφείο και μας έδωσαν ένα γρήγορο σχόλιο για το κατά πόσο ο Μπραντ Πιτ έχει σωστό γούστο στους άντρες.

Τελευταίο μας γκάλοπ με τα κορίτσια του Queen.gr ήταν αν είναι αλήθεια ή μύθος το ότι οι άντρες πολεμικών αεροσκαφών είναι πιο σέξι.

Η Νατάσσα Σχοινά διαφωνεί κάθετα

Οι επιλογές μου δεν συμφωνούν καθόλου με εκείνες του κυρίου Πιτ. Από τους εν ζωή θα διάλεγα ξεκάθαρα Henry Cavill, γιατί έχει έναν συνδυασμό ωραίου, υποκειμενικά και αντικειμενικά, αρρενωπού και γλυκού (και επειδή παίζει τον Geralt of Rivia στο Witcher του Netflix).

Όσο για τον διαχρονικό, η επιλογή για μένα θα έπρεπε να είναι Marlon Brando. Διέθετε και ήξερε ότι κατείχε γοητεία και -κυρίως- γνώριζε πώς να τη χρησιμοποιεί μέσα από το βλέμμα του. Απλά και απέριττα.

 

AP268554485424

 

Η Μαρία Ροδίτη πάντως συμφωνεί απόλυτα

Δεν το συζητάω ότι έχει δίκιο ο Μπραντ (Πιτ). Αντικειμενικά τόσο ο Πολ Νιούμαν, όσο και ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι πολύ ωραίοι. Ο Νιούμαν βέβαια στην εποχή του, αλλά και πάλι ο προλαλήσαντας έχει σωστή προσέγγιση.

-Και αν έπρεπε να διαλέξεις κάποιον άλλον από τους σημερινούς;

Θα διάλεγα και πάλι Γιώργαρο (Κλούνεϊ)!

 

GettyImages 82571799

 

Η Χριστίνα Τσακιρίδου είναι κάπου στη μέση

Συμφωνώ σίγουρα με Τζορτζ Κλούνεϊ, για μένα είναι με διαφορα ο πιο γοητευτικός 60άρης στο Χόλιγουντ.

Όσον αφορά τον Πολ Νιούμαν πάλι, θεωρώ πως υπάρχουν αρκετοί στο χώρο με πιο δυνατό παρουσιαστικό. Ο καθένας με το ατού του.

Εγώ πάντως θα έβαζα οπωσδήποτε τους Χένρι Καβίλ, Τζέισον Στέιθαμ και Τζέιμι Ντόρναν (50 Αποχρώσεις του Γκρι). Πάνω από όλους όμως είναι ENAΣ και λέγεται Ντάνιελ Κρεγκ!

 

AP284697712853



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved