Το δίδυμο Brad Pitt - Leonardo DiCaprio ήξερε πάντα τι σημαίνει στυλ

Και το απέδειξε και στο Once Upon A Time In Hollywood.

Τα καλά νέα με το δίδυμο Brad Pitt – Leonardo DiCaprio είναι πως κάνουν παρέα και εκτός οθόνης. Είναι και ο λόγος άλλωστε που το bromance τους βγήκε τόσο φυσικά και στο Once Upon A Time in Hollywood. Τα ακόμα καλύτερα, είναι πως ακόμη και σε μία ταινία που διαδραματίζεται στα 60s, κατάφεραν να δείξουν πιο στιλάτοι από ποτέ.

Και επειδή οι ταινίες ανέκαθεν δίδασκαν στυλ, είπαμε να αναλύσουμε τα δύο καλύτερα outfits τους.

 

Το western πρόσωπο του Brad Pitt

once upon a time in hollywood style 06

Είχαμε γράψει πως ήδη από την πρώτη προβολή της ταινίας στο εξωτερικό, ο Pitt είχε κάνει τον κόσμο να παραμιλά με τις καουμπόικες μπότες του. Αν τιμούσες τα jeans την δεκαετία του 70, τότε γνώριζες και την αξία του denim. Και στο παραπάνω look, ο Pitt δεν αρκέστηκε μόνο σε ένα. Η μόδα ωστόσο κάνει κύκλους και δεν είναι καθόλου τυχαίο που τα denim jackets έχουν ξαναέρθει στη μόδα, ακόμη και αν δεν συνδυάζονται με ζώνες που φέρουν μεγάλες αγκράφες. Με τα RayBan να ολοκληρώνουν το σύνολο, ο Pitt μετατράπηκε σε έναν σύγχρονο καουμπόη. Ακόμη και αν έχει κάτι από τα 70s.

Το διαχρονικό Harrington του Leonardo DiCaprio

once upon a time in hollywood style 04

Η πρώτη φορά που οι άντρες γνώρισαν τα Harrington τζάκετ, ήταν στις αρχές της δεκαετίας του ’30 όταν κυκλοφόρησαν από την βρετανική εταιρεία Baracuta. Από τα ανοιξιάτικα ρούχα της εποχής, κέρδισαν το αντρικό κοινό από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε να τα συνδυάζει με μπότες Dr. Martens και blue-jeans. Με την πάροδο του χρόνου, το Harrington τζάκετ απέκτησε μεγάλη δημοσιότητα χάρη σε φυσιογνωμίες όπως ο Elvis Presley και ο James Dean. Προφανώς και θα έβρισκε τον δρόμο του μέχρι το βεστιάριο των γυρισμάτων του Tarantino.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved