Όσκαρ 2020: Brad Pitt, τι θα γίνει με εσένα και τις ομιλίες σου;

Για ακόμη μια φορά ο ηθοποιός κέρδισε επάξια το χειροκρότημα του κοινού και υποψιαζόμαστε πως έπονται πολλές τέτοιες στιγμές και στο μέλλον.

Κάποιοι θα πουν πως ήταν η δικαίωση που περίμενε υπομονετικά για χρόνια. Κάποιοι άλλοι πως, το να κερδίσει το Όσκαρ, ήταν απλά θέμα χρόνου και πως κάποτε αυτό θα συνέβαινε. Με το Once Upon a Time… in Hollywood, ο ώριμος πια Brad Pitt πήρε επιτέλους αυτό που του άξιζε και αν και ήταν αναμενόμενο, ήταν μια όμορφη στιγμή που έμοιαζε αρκετά με μία κινηματογραφική λύτρωση.

Μάθε τα πάντα για τους νικητές των Oscars 2020 εδώ

Στις τελευταίες του εμφανίσεις μας είχε συνηθίσει σε διασκεδαστικές ομιλίες καθώς ο αυτοσαρκασμός του τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε εγρήγορση. Αυτή τη φορά εμφανίστηκε πιο σοβαρός και ευχαρίστησε τα άτομα που τον βοήθησαν να κρατήσει το αγαλματίδιο του Β’ Ανδρικού Ρόλου στα χέρια. Πριν από αυτό όμως, αποφάσισε να κάνει και το πολιτικό του σχόλιο.

O Brad Pitt έχει το χιούμορ που πρέπει να έχεις και εσύ

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τον Quentin Tarantino χαρακτηρίζοντάς τον αυθεντικό και μοναδικό. Σειρά πήρε ο συμπρωταγωνιστής του, Leonardo DiCaprio αλλά και οι κασκαντέρ, άλλωστε, έναν τέτοιο υποδύεται και ο ίδιος στην ταινία που του χάρισε το Όσκαρ. Τέλος, ο συγκινησιακά φορτισμένος Pitt, αφιέρωσε το βραβείο του στα παιδιά του.

Δες ολόκληρη την ομιλία του εδώ:

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved