Pexels Αν δεν κόβεις τη μάσα εύκολα, τότε πρέπει να έχεις συγκεκριμένη μέθοδο για να είσαι fit

Εντάξει δεν μπορούμε όλοι να κόψουμε το φαγητό, αλλά όλοι έχουμε δικαίωμα σε ένα καλό σώμα.

Το φαγητό είναι κάτι που δεν μπορούμε να το βγάλουμε από το μυαλό μας. Από μία ηλικία και μετά είναι πολύ δύσκολο να κόψεις τη μασαμπούκα, έτσι είναι δυστυχώς. Από τα 30 και πάνω όλα αλλάζουν στο σώμα του άντρα και το φαγητό παίρνει βασική θέση στις απολαύσεις του, μαζι φυσικά με το σεξ και τη μπάλα. Ακούγεται κλισέ; Σίγουρα είναι αλλά σίγουρα είναι η πραγματικότητα μας. Το φαγητό δεν κόβεται έτσι εύκολα γιατί μας προσφέρει ένα ξέσπασμα από την καθημερινότητα και την κούραση της δουλειάς. Αυτή είναι και η πικρή αλήθεια. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε πως όλοι οι άντρες έχουν δικαίωμα να έχουν ένα αξιοπρεπές σώμα και να μην μοιάζουν με αρκούδες που βγήκαν ξαφνικά από τη σπηλιά ους.

Μήπως τελικά η φιλία και το σεξ πάνε μια χαρά μαζί;

Εντάξει δεν σου λέω να είσαι και εντελώς φέτες αλλά να μην έχεις και μια κοιλιά μέχρι τα γόνατα. Οπότε εμείς μπορούμε να σου προτείνουμε κάποιες βασικές ασκήσεις οι οποίες θα σε βοηθήσουν να κάνεις το λίπος σου μυς. Κάτι είναι και αυτό και μην ξεχνάς πως οι γυναίκες αρέσκονται στα γυμνασμένα κορμιά. Δεν χρειάζεται να γίνεις οδοντογλυφίδα, απλά να προσέχεις λίγο με το πολύ junk και να κάνεις τις μεθόδους που θα σου πούμε πιο κάτω.

 

 
 

Για να γίνεις όμως fit πρέπει να έχεις ατσάλινη θέληση και όρεξη για πραγματική δουλειά και όχι τσαπατσουλιές. Πρέπει να το νιώσεις στο πετσί σου, πρέπει να γίνεις ολόκληρος η θέληση σου. Σίγουρα δεν είναι εύκολο να χάσεις το λίπος που έχει συσσωρευτεί για χρόνια, κι αν δεν έχεις γυμναστεί ποτέ, τότε ο δρόμος σου θα είναι ανηφορικός και πολύ δύσκολος. Υπάρχουν κάποιες μέθοδοι που είναι σχετικά απλές και μπορούν να σε βοηθήσουν, αρκεί να είσαι ειλικρινής και δυνατός απέναντι στην υποχρέωση σου να τις τηρείς. Οι πρακτικές αυτές δεν είναι απαραίτητα μόνο σωματικές αλλά είναι κυρίως πνευματικές.

David Beckham: Πώς παραμένει fit στα 47 του;

Αυτό που πρέπει να ακονίσεις ουσιαστικά είναι το πνεύμα σου, να μην στηρίζεις την απόλαυση σου μόνο στο φαγητό. Πρέπει να καταλάβεις πως η απόλαυση του φαγητού είναι μία πλάνη, μία πλάνη που δημιουργείται πολλές φορές από μία υποβόσκουσα κατάθλιψη. Το γεγονός πως μπουκώνεις κάθε βράδυ τόνους από πατατάκια, σουβλάκια, σοκολάτες και μακαρόνια δεν είναι αθώο, κρύβει πίσω του κάτι, μία έλλειψη, μία τρύπα που πρέπει να καλυφθεί με θερμίδες.

 

 
 

Εμείς με τις συμβουλές που θα σου προτείνουμε θα σου δείξουμε που είναι η αδυναμία σου και συνήθως η αδυναμία δεν είναι στο σώμα αλλά το μυαλό και στο πνεύμα του ανθρώπου. Εκεί υπάρχει η έλλειψη και η τρύπα που πρέπει να γεμίσει με φαγητό για να ικανοποιηθεί. Αν τηρήσεις αυτά που θα διαβάσεις πιο κάτω, τότε τουλάχιστον θα έχεις καταλάβει που είναι το κυρίως πρόβλημα και αυτό είναι μία καλή αρχή για να γίνεις fit. Fit στο πνεύμα λοιπόν και μετά στο σώμα.

Δες εδώ τι πρέπει να κάνεις και τι να μην κάνεις για να γίνεις fit:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved