Γιατί πρέπει να ντυνόμαστε σύμφωνα με τον σωματότυπο μας;

Μερικές σημαντικές συμβουλές για να μάθεις τι ακριβώς σου ταιριάζει.

Το να ντυθείς είναι ένα πράγμα το να ξέρεις να ντυθείς είναι ένα άλλο. Δεν ξέρουν όλοι να ντυθούν σωστά. Άλλοι έχουν το σώμα κι άλλοι έχουν τελικά τη χάρη. Πρέπει να είσαι ενήμερος για το τι σου πάει και για το τι δεν σου πάει.

Μεγάλη κουβέντα μην πεις αλλά ο σωματότυπος είναι στις βασικές παραμέτρους που πρέπει να λαμβάνεις υπόψιν για το στυλ σου. Πρέπει να γνωρίζεις καλά το σώμα σου και τις στυλιστικές του ανάγκες.

Είναι από τα πιο δύσκολα που μπορεί να κάνει ένας άνδρας στις μέρες μας, αφού αρκετοί είναι αυτοί που δεν συνηθίζουν να το ψάχνουν τόσο. Αν όμως γνωρίζεις τι πρέπει να φορέσεις ποτέ κανείς δεν θα σου πει γιατί το φόρεσες αυτό ή ότι κάτι δεν σου πάει.

 

 

Από την άλλη, όταν αρχίζεις να ψάχνεις για περισσότερη πληροφορία, ανοίγεις καινούργια παράθυρα που ούτε καν φανταζόσουν και ανακαλύπτεις ολοένα και περισσότερα. Έτσι όταν ασχοληθείς πραγματικά με το θέμα σωματότυπος και ρούχα θα δεις πως θα αρχίσεις αμέσως να ντύνεσαι καλύτερα και με περισσότερα αποτελέσματα.

 

 
 

Μερικές φορές το αποτέλεσμα είναι αντιφατικό, επειδή θέλεις να εφαρμόσεις όλες τις καινούργιες στυλιστικές γνώσεις σου και τελικά πελαγώνεις. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν γνωρίζεις τον τρόπο που πρέπει να ντυθείς, δεν ξέρεις τι πάει και τι δεν πάει στο σώμα σου και στο στυλ σου.

 

 
 

Κάθε άνδρας έχει διαφορετικό σωματότυπο, επομένως στον καθένα ταιριάζουν διαφορετικά ρούχα. Δεν μπορούν όλοι να φοράνε στενά και δεν είναι ωραίο όλοι να φοράνε ριγέ ρούχα. Άλλοι πρέπει να φοράνε πιο σκούρα και άλλοι πιο casual.

Αν για παράδειγμα είσαι πολύ αδύνατος, δε σε κολακεύουν τα φαρδιά ρούχα, καθώς θα σε αδυνατίζουν ακόμα περισσότερο. Αυτό είναι ένα από τα παραδείγματα που πρέπει να λάβεις υπόψιν σου.

Δες εδώ μερικές τέτοιες σημαντικές συμβουλές:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved