associated press David Beckham: Πώς παραμένει fit στα 48 του;

5 συμβουλές που μπορείς να τις ακολουθήσεις άνετα από σήμερα.

Μπορεί να μην ήταν ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχουμε δει ποτέ αλλά ξεκάθαρα ήταν ένας star που δύσκολα θα ξαναπατήσει στο χορτάρι. Ο David Beckham συνεχίζει να αποτελεί είδωλο για εκατομμύρια άντρες, οι οποίοι θα έδιναν τα πάντα ώστε να ζήσουν σαν εκείνον ώστε και για μία μέρα. Ο Βρετανός superstar είναι από εκείνους τους τύπους που δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη. Αγαπάει το σώμα του και αυτό βγαίνει προς τα έξω.

Παρότι έχει αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και πολλά χρόνια, εκείνος συνεχίζει να μένει ενεργός και να αποδεικνύει πως η ηλικία δεν έχει καμία σημασία. Μάλιστα ακολουθεί και συγκεκριμένες συνήθειες, οι οποίες τον κρατούν σταθερά fit και μπορούμε όλοι να τις ακολουθήσουμε.

 

 

Σπιτικό φαγητό

Όχι δεν είναι ότι δεν έχει λεφτά να παραγγείλει απ’ έξω. Ο DB λατρεύει να μαγειρεύει για εκείνον και την οικογένειά του και το θεωρεί ιεροτελεστία. Μάλιστα μαγειρεύοντας ο ίδιος γνωρίζει τα υλικά που θα χρησιμοποιήσει και θα ελέγχει τις θερμίδες που καταναλώνει.

Πώς θα ζήσεις μία ευτυχισμένη ζωή σύμφωνα με τον David Beckham

Προπόνηση

Ο ίδιος αρέσκεται να πηγαίνει στο γυμναστήριο αλλά και ν’ αλλάζει συχνά προγράμματα γυμναστικής. Του αρέσει να δοκιμάζει πράγματα και να αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις. Αυτό βοηθάει το σώμα του να μην βαριέται, να μην βαλτώνει και να είναι πάντα σε εγρήγορση.

 

 

Πρωινός καφές

Η αγαπημένη ελληνική συνήθεια. Ο καφές βοηθάει στην καύση λίπους και στη μείωση του κινδύνου για πρόωρο θάνατο. Θωρακίζει τον οργανισμό από ασθένειες όπως ο διαβήτης τύπου 2, τα καρδιακά προβλήματα και τη νόσο του Πάρκινσον. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι ρέγουλα στην ποσότητα γιατί παν μέτρον άριστον. Μην το ξεχνάς.

Είναι πάντα σε εγρήγορση

Εκτός από την προπόνηση, ο David Beckham λατρεύει τον φυσικό τρόπο ζωής. Όταν πηγαίνει την κόρη του στο σχολείο, προτιμά να την συνοδεύει με τα πόδια ή να πηγαίνουν με τα ποδήλατα. Όχι δεν τσιγκουνεύεται την βενζίνη. Το κάνει για να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση.

Τένις και τρέξιμο

Δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο στη ζωή του. Ο Βρετανός αγαπάει το τένις και το τρέξιμο. Τον βοηθά στην καύση λίπους, στην καλύτερη φυσική κατάσταση και φυσικά στην καρδιά. Με κάθε ευκαιρία παίρνει μέρος σε αθλητικές δραστηριότητες παρέα με φίλους και είναι κάτι που απολαμβάνει όσο μπορεί περισσότερο.

 

Απολαύστε όλο το αφιέρωμα του Ratpack, «H φανέλα με το 7» κάνοντας κλικ στην παρακάτω εικόνα:

main



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved