8 συμβουλές για χέρια μπομπάτα

Έξτρα ώθηση για να πετύχεις γρηγορότερα τον σκοπό σου.

Όλοι θέλουμε να αυξήσουμε τους μύες μας,  μέσα στις λιγότερο δυνατές προπονήσεις. Και όσο δύσκολο και αν είναι, υπάρχουν αυτά τα ωραία fitness μικρά μυστικά, που θα σου δώσουν έξτρα ώθηση να πετύχεις γρηγορότερα τον σκοπό σου.

Mark Wahlberg πάντως, ακολούθησε αυτά τα μυστικά για τις ανάγκες του «Pain & Gain» και είδε αποτέλεσμα. Γιατί όχι εσύ;

 

1. Η αύξηση όγκου δεν γίνεται μόνο στο γυμναστήριο

measurebicep

Και τι έγινε που δεν πας gym; Πιάσε οποιοδηποτε βαρύ αντικείμενο και ξετίναξε τους τρικεφάλους σου. Έκταση από πίσω από το κεφάλι και θα δεις διαφορά.

 

2. Ο μαγικός αριθμός 12

jordan

Όταν σηκώνεις βάρη φρόντισε να σηκώσεις τόσα, ώστε να μπορείς σε κάθε άσκηση να κάνεις 12 επαναλήψεις.

 

3. Κρας τεστ για τα χέρια

weights

Αν νιώθεις κομάντο τότε ετοιμάσου για δραστικά μέτρα. Πιάσε τους αλτήρες σε θέση εμπρόσθιας έκτασης και τοποθέτησε τα σε κουτιά. Προσποιήσου ότι αφήνεις χαλαρά τα χέρια για να πέσουν τα κιλά στο έδαφος, αλλά κράτησέ τα την τελευταία στιγμή. Οι μύες σου από αυτή την έκρηξη, ενεργοποιούνται άμεσα και θα είναι έτοιμοι να σηκώσουν περισσότερα κιλά από πριν.  

 

4. Ανέβασε ρυθμό στην προπόνησή σου 

Θα έχεις ακούσει ότι ενεργοποιείς τους μύες όταν δουλεύεις σωστά μαζί τους. Ο μόνος τρόπος να πατήσεις το On-button, είναι να κάνεις όλες σου τις ασκήσεις γρηγορότερα. Για αυτό, πάτα γκάζι αδερφέ.

 

 

5. Δώσε πόνο στο μπαλάκι για το στρες

200 1

Είχες άσχημη μέρα; Ευκαιρία για ζούληγμα. Πίεσε τη μπάλα άγχους μέχρι τελικής πτώσεως και οι μύες σου θα εκτιναχθούν.

 

6. Οι καθρέφτες δεν είναι μόνο για να θαυμάζεσαι

 

200 3

Είναι καγκουριά να κοιτάζεσαι όλη την ώρα στον καθρέφτη την ώρα της γυμναστικής. Αλλά υπάρχει λόγος που στα γυμναστήρια υπάρχουν καθρέφτες αντί για τοίχοι. Όχι μόνο για να αυτοθαυμάζεσαι αλλά και για να ελέγχεις αν κάνεις σωστά την άσκηση.

 

7. Και τώρα πολλές μυϊκές ομάδες μαζί

 

1280 man battle ropes gym

Δεν είναι ανάγκη να δουλεύεις συνέχεια την ίδια μυϊκή ομάδα. Θα προσθέσεις περισσότερο όγκο, άμα κάνεις ασκήσεις όπως οι άρσεις θανάτου και η όρθια κωπηλατική ώμων. Αυτό οφείλεται στην ισχυρή ορμονική αντίδραση και τα μεγαλύτερα φορτία στις λαβές σου σύμφωνα με διαπίστωση του Journal of Strength and Conditioning Research.

 

8. Ξύπνα νωρίς για να δεις καλό

wakeup

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Ξύπνα με όρεξη, πάρε θέση και εστίασε στους μύες που θέλεις να αυξήσεις. Κάν' το και θα παρατηρήσεις 33% μεγαλύτερη αύξηση στη συγκεκριμένη περιοχή. Το αναφέρει όλοκληρο Journal of Science and Medicine in Sport σε έρευνα του. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved