Αν θες να δεις αποτελέσματα, ΤΟΝ ΝΟΥ ΣΟΥ σε αυτές τις 3 παγίδες

Αφήνουμε το αρνί πίσω μας, μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις παραλίες.  

Σου είπαν πως θα κάνεις το σώμα των ονείρων σου αν κλειστείς μέσα στο γυμναστήριο ε; Καημένο μας παιδί, ποιος σου πούλησε αυτές τις παπάτζες; Ή το κακό σου θα ήθελε ή κάτι άλλο παίζει. Διότι όπως έχουμε γράψει επανηλειμένα χρειάζεται σωστή διατροφή και ισορροπία σε ότι και να κάνεις προκειμένου να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Επειδή ακούγονται πολλές ασάφειες γύρω από τη γυμναστική και σίγουρα ο υπέρμετρος ζήλος ή ο λάθος προσανατολισμός μπορεί να σου δημιουργήσουν τεράστιο θέμα στο μέλλον, ρίξε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές που δίνονται από διάφορους «ειδικούς» και απόφυγέ τις όπως ο δράκουλας το σταυρό.

cross

 

1. «Ολόκληρη μέρα στο γυμναστήριο για να έχεις αποτέλεσμα»

Για να είμαστε ειλικρινείς, όχι απλά μέρα, αλλά ούτε καν ώρα δεν χρειάζεσαι για να δεις αποτελέσματα. Το κλειδί στην υπόθεση είναι η ένταση που θα βάλεις. Βρες την ισορροπία ανάμεσα σε ένταση και αντοχή και θα έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Είναι καλύτερο να τα δώσεις όλα επί ένα 20λεπτο, παρά να είσαι χαλαρός για μια ώρα.

 

2. «Το πάνω μέρος μετράει περισσότερο»

Από τα πρώτα πράγματα που γράψαμε στο Ratpack ήταν η αρνητική γνώμη που έχουμε για τους κλασικούς γυμναστηριακούς τύπους που γυμνάζουν μόνο το πάνω μέρος του σώματος. Είναι ό,τι χειρότερο να σε βλέπουν ντούκι από πάνω και… σάπιο από κάτω, ενώ είναι άσχημο και για σένα να παραμελείς τα πόδια σου, που είναι το νο.1 μέλος του σώματος που θες να σε κρατάει όρθιο όσο μεγαλώνεις.

bundy

 

3. «Βάλε κιλά να καρδαμώσεις»

Θυμήσου για ποιο λόγο γυμνάζεσαι. Εκτός από το να κάνεις κορμί, το κάνεις διότι θες να αποκτήσεις σωματική υγεία. Γι' αυτό, λοιπόν, ρέγουλα με τα κιλά. Καλός ο υπέρμετρος ενθουσιασμός, αλλά δεν είσαι και το Βουνό από το Game of Thrones ακόμα. Ένας τραυματισμός στο γυμναστήριο μπορεί να σημάνει χρόνιο πρόβλημα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved