associated press Η διατροφή που μεταμόρφωσε τον Χάαλαντ σε «κτήνος»

Αν ζηλεύεις τους κοιλιακούς του, τότε φρόντισε να ακολουθήσεις τη διατροφή του.

Είναι ο επιθετικός που κανένας αμυντικός δε θέλει ν’ αντιμετωπίσει. Όταν οι προπονητές και παίκτες βλέπουν στο καλεντάρι τους πως θ’ αντιμετωπίσουν τη Μάντσεστερ Σίτι, τότε γνωρίζουν πως δε θα πάει πολύ καλά όλο αυτό. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ένα σύνολο που προκαλεί τον τρόμο καθώς με την προσθήκη του Έρλινγκ Χάαλαντ δείχνουν ανίκητοι. Σαν τους Βίκινγκς που κάθε τους επιδρομή σκορπούσε φόβο στους Σάξονες. Ο Νορβηγός superstar «ματώνει» τα δίχτυα και είναι σχεδόν αδύνατον να καταφέρεις να τον κρατήσεις στο... μηδέν. Έχει σημειώσει ήδη 17 τέρματα σε 11 αγώνες με τη φανέλα των «Πολιτών» και όλοι παίζουμε στοιχήματα που θα τερματίσει όλο αυτό.

Ξεχάστε τους Μέσι-Ρονάλντο. Το Μπαπέ-Χάαλαντ είναι εδώ

Αλλά για να το πετύχει αυτό δεν χρειάστηκε μόνο το ταλέντο του. Έχει δουλέψει τόσο πολύ σε θέματα τακτικής και προπόνησης και σταδιακά απολαμβάνει τους καρπούς του ιδρώτα του. Θυμίζει ένα κράμα Ρονάλντο Λεβαντόφσκι και θεωρείται ως ο επόμενος που θα κάτσει στον «θρόνο» του καλύτερου ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Ωστόσο εκτός από τη γυμναστική, ο Νορβηγός γνωρίζει πως η διατροφή είναι βασικό συστατικό για να φτάσει στην κορυφή. Ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής, μέσω του οποίου πρόσθεσε 12 κιλά μυϊκής μάζας μέσα σε 15 μήνες.

 

 

Το ημερήσιο διατροφολόγιο εμπεριέχει 6 διαφορετικές περιόδους. Τρώει μικρά γεύματα μέσα στην ημέρα που του επιτρέπουν να διατηρεί αυτό το «Απολλώνιο» κορμί, το οποίο περιλαμβάνει 3.000 θερμίδες. Συγκεκριμένα επιλέγει να τρώει κοτόπουλο και ζυμαρικά ώστε να πάρει υδατάνθρακες. Φυσικά αυτά είναι μαγειρεμένα χωρίς ίχνος λαδιού και χωρίς αλάτι.

 

 

 

Από ψαρικά τρώει ξιφία (δύσκολο για τους κοινούς θνητούς) αλλά εμείς μπορούμε να βάλουμε στη λίστα τσιπούρα, λαβράκι και λαχανικά. Το ποτό είναι άγνωστη λέξη και το νερό είναι το μοναδικό υγρό στοιχείο που βάζει στον οργανισμό του. Κάτι που θυμίζει έντονα και τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος στο Euro 2020 ζήτησε σε συνέντευξη Τύπου να πίνουμε νερό, απομακρύνοντας το μπουκάλι με την Coca Cola από μπροστά του.

Τέλος είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως δεν τρώει τίποτα κατεψυγμένο αλλά μόνο φρέσκα προϊόντα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved