Πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάποιο από αυτά.

«Τίποτα δεν είναι στατικό», έγραψε κάποτε ο συγγραφέας του Fight Club, Chuck Palahniuk. «Τα πάντα εξελίσσονται. Όλα καταρρέουν»

Αυτό σας κάνει να αισθάνεστε καλύτερα με εκείνα τα περίεργα τριξίματα που κάνει ο ώμος σας όταν γυρνάτε στο κρεβάτι; Μάλλον όχι, γιατί παρόλο που η εντροπία είναι η μόνη πραγματική βεβαιότητα και ό,τι ξέρεις πως μια μέρα θα γίνεις σκόνη, είναι δύσκολο να το χωνέψεις στην πραγματικότητα.

Ποια είναι λοιπόν αυτά τα σημάδια που πρέπει να προσέξουμε;

Εάν αρχίζετε να αισθάνεστε τα περίεργα που έρχονται με την ηλικία και την εμπειρία, δείτε πώς να τα διορθώσετε.

 

 
 

Πονάτε όταν βάζετε τα χέρια σας λίγο πιο πάνω;

Διορθώστε το: Ξεκινήστε περνώντας περισσότερο χρόνο με τα χέρια σας από πάνω. Δοκιμάστε τα push-up της γιόγκα, τα οποία προσφέρουν έναν ασφαλή, αποτελεσματικό τρόπο για να γυμναστείτε, ενώ ταυτόχρονα εργάζεστε για την κινητικότητα των αρθρώσεων των ώμων — κάντε ένα πάτημα και μετά κρατήστε τα χέρια και τα πόδια σας ακίνητα καθώς φέρνετε τους γοφούς σας προς την οροφή, τελειώνοντας σε ανεστραμμένο σχήμα V. Επαναλάβετε 3-5 φορές, για δύο σετ.

 

 

Οι φτέρνες σας ξεκολλούν από το έδαφος όταν κάνετε κάτω σκύλο;

Διορθώστε το: O κάτω σκύλος θα σας βοηθήσει να πάρετε τη σωστή θέση, προσθέτοντας ένα βάρος που σας τραβάει κάτω στο κατάλληλο βάθος. Πιάσε έναν αλτήρα από τη μία άκρη –ή ακόμα και απλώς μια τσάντα με λίγα βιβλία μέσα– και κάντε οκλαδόν όσο πιο χαμηλά γίνεται, χρησιμοποιώντας τους αγκώνες σου για να σπρώξεις τα γόνατά σου. Εάν οι φτέρνες σας εξακολουθούν να σέρνονται, πιέστε λίγο παραπάνω.

 

 
 

Χρειάζεστε περισσότερα από ένα μαξιλάρια για να κοιμηθείτε;

Διορθώστε το: Οι ανισορροπίες οπουδήποτε μπορεί να επηρεάσουν τη στάση του σώματος και τον ύπνο σας – επομένως αγοράστε ένα καλό στρώμα αφρού. Αξίζει.

Όσο πάει η κοιλιά σου μεγαλώνει;

Διορθώστε το: Η άσκηση θα βοηθήσει μέχρι ένα σημείο, αλλά η διατροφή είναι πραγματικά η διαφορά. Διορθώστε το γεύμα σας κάθε φορά – στοχεύστε να πάρετε μια δόση πρωτεΐνης και λαχανικών για το πρωινό της Δευτέρας και, στη συνέχεια, κάντε μια πλήρη ανάπτυξη της στρατηγικής με τον δικό σας ρυθμό.

 

 

Δεν μπορείτε να καθίσετε άνετα στο πάτωμα;

Διορθώστε το: Όλα γίνονται σιγά και με χρόνο. Κανείς δεν περιμένει έναν τέλειο λωτό - ή ακόμα και έναν καλό κάτω σκύλο - αλλά το να κάθεσαι σε αυτό που είναι γνωστό ως διάταση 90/90 θα σου επιτρέψει να ανοίξεις τους γοφούς σου κατά τη διάρκεια της διάτασης, χωρίς να σε αφήνει με πολύ πόνο.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved