5 σαπούνια για το σώμα αποκλειστικά για άντρες

Σταμάτα να δανείζεσαι της κοπέλας σου και πάρε εκείνα που είναι φτιαγμένα για σένα.

Αντί να την ρωτάς κάθε φορά ποιο είναι το αφρόλουτρο και ποιο βάζει στα μαλλιά, τι από όλα δεν χρησιμοποιεί για να το βάλεις εσύ, κοίτα να ωριμάσεις και να κάνεις ολόδικές σου επιλογές. Τα παρακάτω σαπούνια είναι αποκλειστικά φτιαγμένα για άντρες, θα δώσουν στο μπάνιο σου την μυρωδιά εκείνη που νόμιζες ότι δεν υπάρχει αλλά θα γίνει αμέσως κτήμα σου και θα ανεβάσει την περιποίηση στα ύψη. Γιατί έχουμε και 100% manly προϊόντα και πρέπει να είμαστε περήφανοι για αυτά.

Δώσε βάση.

 

Baxter of California Citrus & Musk

baxter

Από τους ανθρώπους που έφεραν κοντά μας τις εξίσου κορυφαίες πομάδες, το σαπούνι τους είναι φτιαγμένο για όλους τους τύπους των επιδερμίδων, με αλόη, marine complex και έλαιο sunflower, που θρέφει και καθαρίζει σε βάθος το σώμα. Κυκλοφορούν άλλα δύο της σειράς με περγαμόντο και lime-ρόδι, αλλά το κίτρο ήταν από τα καλύτερα που δοκιμάσαμε.

Bluebeard Revenge Cuban Gold

bluebirdscuban

Τα βραβευμένα προϊόντα grooming της Bluebeard Revenge έχουν ένα σαπούνι που θα μπορούσε να ήταν και ράβδος χρυσού. Όμως είναι το εξωτικό και πικάντικο άρωμα με βότανα και στοιχεία από την Κούβα, που θα την φέρει δίπλα στο μπάνιο σου.

 

Grandpa’s Charcoal Soap

grandpa s charcoal soap 120gr

Από το 1878 στα προϊόντα περιποίησης για τους άντρες, η νέα σύνθεση του σαπουνιού από ενεργό άνθρακα συνδυασμένο με οργανική κάνναβη και μέντα, είναι πλούσιο σε βιταμίνες και καθαρίζει σε βάθος το δέρμα. Απελευθερώνει τους κλειστούς πόρους και κάνει πολύ λείο το δέρμα.

 

JS Sloane Gentlemen Bar Soap

jssloane

Έχοντας ως βάση την εξαιρετική μυρωδιά των JS Sloane, το εν λόγω σαπούνι περιέχει στοιχεία τζίντζερ και χρησιμοποιεί την κατεργασμένη βρώμη για απολέπιση, αφήνοντας το σώμα λείο και καθαρό. Από τα καλύτερα της αγοράς.

 

Dr. Squatch Mens Cedar Citrus Soap

drsquatch

Ίσως ένα από τα καλύτερα σαπούνια της αγοράς. Με άρωμα κέδρου, φυσικά έλαια πορτοκαλιού και νότες κίτρου, είναι για ευαίσθητες επιδερμίδες ώστε να μην δημιουργούνται ερεθισμοί, αφήνοντας μοναδική αίσθηση και κορυφαίο άρωμα.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved