Μετά το No Nut November έρχεται το Destroy Dick December

Εδώ δεν «ξέρουμε» καλά-καλά τι γίνεται με το Movember.

Δεν ξέρουμε αν είναι η εποχή των κινημάτων κατά ή υπέρ των αντρικών ορμών, ωστόσο φαίνεται πως ισχύει ότι το πολύ «τάκα-τάκα, κάνει το παιδί λαλάκα». Πώς αλλιώς μπορούμε να προσδιορίσουμε, άλλωστε, τα δύο «κινήματα» που εστιάζουν στον ανδρικό αυνανισμό;

Σοβαρά τώρα, περνάς καλά με τον «εαυτό» σου στο γραφείο;

Αποχή και υπερεκτέλεση

Για αρχή έχουμε το No Nut November, μια πρόκληση για σεξουαλική αποχή καθ’ όλη τη διάρκεια του Νοεμβρίου, στην οποία κάθε άντρας πρέπει σε διάστημα 30 ημερών να απέχει από το σεξ, να μην εκσπερματώσει καθόλου και να έχει το πολύ μία μονάχα ονείρωξη. Σαν μπόνους, μάλιστα, υπάρχει η απόλαυση του πορνό, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν αγγίξει κανείς τον «παπαφίγγο» του.

 

 

Πίσω από την εν λόγω -σατιρική- κίνηση υπάρχει η βαθιά πεποίθηση ότι η μη παρακολούθηση πορνογραφικού υλικού και η αποχή από τον αυνανισμό κάνει καλό στην ανδρική υγεία, γεγονός βέβαια που δεν αποδεικνύεται σε κανένα βαθμό. Έρευνα μάλιστα έχει δείξει ότι άντρες μεταξύ 20-40 ετών που εκσπερματώνουν πάνω από 21 φορές τον μήνα είναι λιγότερο πιθανό να διαγνωστούν με καρκίνο του προστάτη, επομένως το να κρατηθείς 30 μέρες μακριά από τις «ορμές» σου, δεν είναι και ιδιαίτερα υγιές.

Επειδή όμως η δράση φέρνει την αντίδραση, υπάρχει και το Destroy Dick December που λειτουργεί ως αντίποινα στην 30ήμερη αποχή από την εκσπερμάτωση. Σύμφωνα με αυτήν, μάλιστα, λόγω της πολυήμερης αποχής πρέπει να εκσπερματώνουν και να συμμετέχουν σε ερωτικές περιπτύξεις σχεδόν εκθετικά.

Δηλαδή την πρώτη Δεκεμβρίου πρέπει να εκσπερματώνει κανείς μία φορά, στις 2 από 2, μέχρι να φτάσουμε στις 31 Δεκεμβρίου που, πραγματικά, αν καταφέρει κανείς να φτάσει σε αυτόν τον αριθμό, τότε σίγουρα θα κάνει πράξη το όνομα του κινήματος, δηλαδή Destroy Dick.

 

 

Παρατηρώντας τις δύο «υπερβολές» έχουμε να πούμε το εξής: Κανείς δεν θα μας κόψει την εκσπερμάτωση, εάν εμείς οι ίδιοι δεν τη θέλουμε. Ούτε στην προπαίδευση βρισκόμαστε που δεν έχουμε τον χώρο μας, ούτε είμαστε ο Josh Hartnett στο 40 Μέρες, 40 Νύχτες.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved