Βρήκαμε τι πρέπει να κάνεις για να κρατήσεις αγέρωχο τον προστάτη σου

Ο αυνανισμός τελικά, σώζει ζωές.

Μην κάνεις ότι δεν ξέρεις και δεν καταλαβαίνεις. Ο αυνανισμός είναι υγεία έλεγαν οι παλιοί, ακόμα και αν εσύ τον χρησιμοποιείς για ευχαρίστηση. Και καλά κάνεις εδώ που τα λέμε. Πλέον ωστόσο, και με την βούλα της επιστήμης, φαίνεται πως το να παίζεις συχνά με τον καλύτερο «φίλο» σου, μπορεί και να σου σώσει την ζωή. Ή τουλάχιστον έτσι λένε οι επιστήμονες που πραγματοποίησαν την παρακάτω έρευνα.

Σύμφωνα με το Medical Daily ο αυνανισμός μπορεί να μειώσει μέχρι και 33% της πιθανότητες για καρκίνο του προστάτη. Μάλιστα η έρευνα αναφέρει συγκεκριμένα ότι καλείσαι να έχεις περίπου 22 οργασμούς το μήνα, ασχέτως αν αυτοί προέρχονται από αυνανισμό ή τις νύχτες σου μαζί της. Που για να είμαστε ειλικρινείς, αν τα βάλεις κάτω, οι αυνανισμοί μηνιαίως παίζει να σου βγαίνουν και περισσότεροι από 22.

«Στην έρευνα που συμμετείχαν 32.000 άντρες, διαπιστώθηκε σύμφωνα με τα ερωτηματολόγια που απάντησαν οι συμμετέχοντες (σ.σ.: ηλικιών 20-29, 40-49), ότι οι άντρες που είχαν σταθερό τον αυνανισμό τους μέσα στο μήνα, δεν εμφάνισαν προβλήματα καρκινικής φύσεως στον προστάτη τους. Υπολογίζεται μάλιστα ότι οι συμμετέχοντες από 20-29, έχουν μέχρι και 33% λιγότερες πιθανότητες να εμφανίσουν στο μέλλον».

Οπότε πλέον, κάθε φορά που βάζεις το χέρι σου μέσα στο παντελόνι σου, σκέψου πως κάνεις καλό στον εαυτό σου. Και με το παραπάνω. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved