Πόσες φορές πρέπει να αυνανιζόμαστε το μήνα, σύμφωνα με την επιστήμη;

Υπάρχει μαγικός αριθμός και το επιβεβαιώνει τελευταία έρευνα.

Την προσοχή σας, παρακαλώ! Η επιστήμη τονίζει ότι οφείλουμε να προσέχουμε την υγεία μας και από την εξίσωση δεν μπορεί να λείπει ο αυνανισμός. Σύμφωνα με επιστημονική έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «European Urology», αν θέλουμε να μειώσουμε τον κίνδυνο καρκίνου του προστάτη, τότε πρέπει να αυνανιζόμαστε 21 φορές το μήνα.

Οι άνδρες θα πρέπει να έχουν ως στόχο να έρθουν σε οργασμό, είτε με αυνανισμό είτε με άλλα μέσα, τουλάχιστον για 21 φορές το μήνα ενώ αν επιθυμούν να έχουν και περισσότερους, κανείς δε θα πει «όχι». Οι επιστήμονες δεν γνωρίζουν ακριβώς τον λόγο που ο συχνός αυνανισμός βοηθάει την εξάλειψη του καρκίνου του προστάτη, αλλά ορισμένοι θεωρούν ότι ο τακτικός οργασμός απελευθερώνει τις τοξίνες που θα μπορούσαν να αυξήσουν τον κίνδυνο.

Περνάς καλά στα «κρυφά» με τον εαυτό σου στη δουλειά;

Οι ερευνητές εξέτασαν 31.925 άντρες σε μια περίοδο 18 ετών και παρακολουθούσαν πόσο συχνά αυνανίζονταν σε όλη τους τη ζωή, κάτι που τους οδήγησε να κάνουν την επιστημονική ανακάλυψη που σίγουρα θα είναι ευπρόσδεκτη από όλους τους άνδρες σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή είναι μια δραστηριότητα υγείας, δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να την περιορίσετε στον κατάλληλο χρόνο και τόπο, καθώς το 14% των Βρετανών παραδέχτηκε ότι αυνανίζεται και στη δουλειά.

 

 

Ταυτόχρονα υπάρχουν έρευνες που αποκαλύπτουν ότι ο αυνανισμός βοηθάει στην παραγωγικότητα στη δουλειά και το κάνουμε περισσότερο focus στην εργασία μας. Μία έρευνα που δεν την ισχυρίζονται αρκετοί. Ένας άντρας που είχε αποφασίσει να μην αυνανιστεί για τρεις μήνες είπε ότι είχε πολύ περισσότερη ενέργεια σωματικά και ήταν πολύ πιο ενεργός σε κοινωνικές καταστάσεις. Αποφάσισε μάλιστα να εγκαταλείψει εντελώς τον αυνανισμό, ισχυριζόμενος ότι τον είχε βοηθήσει να ζήσει μια καλύτερη ζωή και «να τον απολαύσει πέρα ​​από τις σύντομες απολαύσεις του αυνανισμού».

Εσύ διαλέγεις και παίρνεις. Εμείς θα υποστηρίξουμε την επιστήμη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved