pexels Το savoir vivre του γυμναστηρίου είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζεις

Δεν έχουμε καλούς τρόπους μόνο στο τραπέζι και στα ραντεβού, έχουμε και στο γυμναστήριο.

Το γυμναστήριο είναι ένας χώρος ιερός. Δεν είναι καφενείο για να αράξεις μαζί με το τάβλι σου, ούτε και πας μόνο για να κάνεις χαβαλέ με την τύπισσα που σου έχει «γυαλίσει». Το γυμναστήριο είναι «ναός», για αυτό και κάθε αντίστοιχος χώρος διαθέτει το δικό του savoir vivre.

Όπως είναι κανείς ευγενής σε ένα δείπνο ή σε ένα ραντεβού, έτσι πρέπει να είναι και στο γυμναστήριο. Το γυμναστήριο είναι ένας μικρόκοσμος, ένα μοντέλο της ευρύτερης καθημερινότητας μας. Ένας χώρος που μπορεί κανείς να κοινωνικοποιηθεί, για αυτό και η εικόνα του πρέπει να είναι αντιπροσωπευτική.

Γιατί είναι λάθος να πηγαίνεις γυμναστήριο μαζί με την κοπέλα σου

Για αυτό λοιπόν το λόγο, ο παρακάτω οδηγός πρέπει να σου γίνει «Ευαγγέλιο» αν βρίσκεσαι με τις ώρες κάτω από την μπάρα και πάνω στα μηχανήματα.

Το gym είναι ο χώρος σου και πρέπει να τον δεις σαν δεύτερο σπίτι. Να τον σέβεσαι, να τον εκτιμάς και πάνω από όλα να τον αγαπάς. Πρέπει όμως να σέβεσαι και τους ανθρώπους που αθλούνται δίπλα σου αλλά και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς. Το γεγονός πως πληρώνεις στην ώρα της τη συνδρομή σου δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα να είσαι βρώμικος ή αθυρόστομος, να αφήνεις τον ιδρώτα σου παντού και να σέβεσαι την ησυχία του διπλανού σου.

Δώσε βάση λοιπόν...

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved