Έρευνα: Τι πιστεύουν στ’ αλήθεια οι γυναίκες για τις τρίχες στο σώμα μας;

Υπάρχουν πολλές απόψεις όπως ήταν αναμενόμενο.

Οι τρίχες στο σώμα των ανδρών καμιά φορά μπορεί να ενοχλούν κάποιες γυναίκες αν είναι πολλές, από την άλλη έχουμε ακούσει και τις αντίθετες απόψεις, ό,τι δηλαδή αν ο άνδρας δεν έχει τρίχες δεν είναι άντρας. Πολλά από αυτά είναι ανοησίες από την άλλη έγκειται στο γούστο και τις προτιμήσεις της κάθε γυναίκες για το αν τελικά θα πει κάτι καλό για τις τρίχες μας.

 
 

Η αποτρίχωση στους άνδρες, για παράδειγμα, (ιδιαίτερα στα κατώτερα σημεία του σώματος) δεν είναι και ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση. Γενικά είναι ένα ερώτημα που δυσκολεύει πολύ κόσμο. Όλα είναι θέμα γούστου κι αισθητικής. 

Η τριχοφυΐα είναι ένα θέμα που απασχολεί ιδιαίτερα τους άνδρες τα τελευταία χρόνια. Όλο και περισσότεροι άντρες αρχίζουν να ξυρίζουν το σώμα τους, τα πόδια τους αλλά και την “κάτω περιοχή” τους. Ο λόγος; Σίγουρα για να δείχνουν περισσότερο περιποιημένοι αλλά και γιατί πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο θα προσελκύσουν περισσότερες γυναίκες.

 

 
 

Πολλές φορές όμως το κάνουν άδικα και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι γυναίκες προτιμούν άντρες με τρίχα και μάλιστα…πολύ.

Τώρα το θέμα της αποτρίχωσης του άντρα είναι κάπως καινούριο σχετικά αλλά έχει αρχίσει και παίρνει τεράστιες προεκτάσεις. Όλο και περισσότερος ανδρικός πληθυσμός κάνει αποτρίχωση, ιδιαίτερα εκείνοι που είναι…με το συμπάθιο…σαν αρκούδες. Αλλά και πάλι όπως είπαμε είναι και με ποια γυναίκα είσαι, μπορεί εσένα η δική σου να θέλει τρίχα.

Δες όμως εδώ τι έδειξε έρευνα για την ανδρική τρίχα και τις γυναίκες:©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved