Intime Γιατί είναι λάθος να πηγαίνεις γυμναστήριο μαζί με την κοπέλα σου

Αν δεν είσαι ο Λευτέρης Πετρούνιας και δεν είναι η Βασιλική Μιλλούση, τότε καλύτερα να μην κάνετε μαζί εγγραφή στο γυμναστήριο.

Έχεις διαβάσει όλα εκείνα τα άρθρα που επισημαίνουν τα λάθη που κάνεις στο γυμναστήριο. Το να αμελείς το ζέσταμα, το να ασχολείσαι με το κινητό σου, το να κάνεις skip στην leg day, το να κάνεις λάθος τις ασκήσεις, το να μην κάνεις διάλειμμα, το να γυμνάζεσαι σε υπερβολικό βαθμό, το, το, το. Ωστόσο, κανείς μέχρι σήμερα, δεν έχει μιλήσει για το μεγαλύτερο λάθος που κάνεις στο γυμναστήριο. Είναι το πρώτο και μοιραίο λάθος πριν ακόμη αγγίξεις τους αλτήρες. Εκείνη η στιγμή που αποφασίζεις να κάνεις συνδρομή μαζί με την κοπέλα σου. Το λάθος που όλοι έχουμε σκεφτεί να κάνουμε, ωστόσο οι πιο τυχεροί το σώσαμε την τελευταία στιγμή. Γιατί όμως το να πας γυμναστήριο με τον άνθρωπο που έχεις αποφασίσει να μοιραστείς τις ομορφότερες αλλά και τις πιο δύσκολες στιγμές σου, είναι το λάθος που πρέπει να αποφύγεις;

 

 

Θέλεις χρόνο μόνο για σένα

Κακά τα ψέματα. Όσο και να περνάμε καλά μ’ έναν άνθρωπο, όσο και να μας λείπει όταν δεν είναι δίπλα μας, όλοι έχουμε ανάγκη να προσφέρουμε χρόνο και χώρο στον εαυτό μας. Στο να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Και το γυμναστήριο είναι το κατάλληλο μέρος ώστε να το πετύχεις. Είναι η στιγμή που θέλεις να ξεδώσεις, να χτυπηθείς και να χαλαρώσεις. Να απελευθερωθούν οι τοξίνες και να δοκιμάζεις τα όριά σου. Το γυμναστήριο είναι ο χώρος που βρίσκεσαι εσύ και τα όργανα γυμναστικής. Το Άβατο που δεν επιτρέπεται η είσοδος για όλους.

Έχεις αναρωτηθεί γιατί σου αρέσει να τα πίνεις με τους κολλητούς σου;

Δεν γυμνάζεστε σωστά

Αν δεν είσαι ο Λευτέρης Πετρούνιας και δεν είναι η Βασιλική Μιλλούση, τότε η απόφαση να πάτε μαζί γυμναστήριο είναι ένα τεράστιο λάθος. Αφενός οι ανάγκες στα σώματά σας διαφέρουν. Οι στόχοι που θέτεις είναι πολύ πιθανό να μη συμπίπτουν με τους δικούς της και αυτό μόνο κακό θα κάνει στο τελικό αποτέλεσμα. Πιθανότατα να μιλάμε για δύο γυμναστηριακά παράλληλα σύμπαντα. Ο λόγος που αποφασίζεις να πας γυμναστήριο δεν είναι για να δημιουργήσεις πιο ισχυρούς δεσμούς στη σχέση σας αλλά για να βελτιώσεις τη φυσική σου κατάσταση και να σμιλεύσεις το κορμί σου. Αν θέλετε να λύσετε κάποια προβλήματα στη σχέση, αφήστε την γιόγκα και το cross, και πηγαίντε σ’ έναν ψυχολόγο ή σύμβουλο σχέσεων. Ψυχή έχουν κι αυτοί, πρέπει κάπως να ζήσουν.

 

 

Οι ανδρικές κουβέντες με τον γυμναστή σου

Η επιλογή του γυμναστή είναι εξαιρετικά σημαντική. Είναι ένας δάσκαλος που θα σε οδηγήσει στην Γη της Επαγγελίας. Είναι η γέφυρα μεταξύ της άγνοιας και της γνώσης αναφορικά με το σώμα σου. Είναι ο άνθρωπος που θα σε καταλάβει, θα σε διορθώσει, θα αλλάξει το πρόγραμμα και τη διατροφή σου όποτε χρειαστεί. Επίσης είναι μία καλή παρέα. Με τον γυμναστή θα μιλήσεις πιο ελεύθερα, όταν η κοπέλα σου λείπει. Από το να σχολιάσετε τα προσωπικά σας, τη σεξουαλική σας ζωή και τέλος πάντων όλα όσα λένε οι άνδρες μεταξύ τους.

Προφανώς και τα παραπάνω δεν αποτελούν απαράβατους κανόνες. Εξάλλου απεχθάνομαι τον κομφορμισμό σε κάθε πτυχή της ζωής μας. Ωστόσο πριν αποφασίσεις να κάνεις εκείνο το «γλυκό» βήμα στη σχέση σου και να κάνεις εγγραφή στο γυμναστήριο μαζί με την κοπέλα σου, δεν θα ήταν ορθό να σκεφτείς πως δεν θα πάει καλά όλο αυτό; Σε μια τελική θα έχεις για πάντα το κυριακάτικο τζόκινγκ να μοιραστείς με την κοπέλα σου. Απείρως καλύτερη επιλογή.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved