Τα τρόφιμα που είναι οι καλύτεροι σύμμαχοι σου στον αγώνα του σεξ

Αν τα βάλεις στην διατροφή σου βγαίνεις πρώτος στο κρεβάτι.

Τα ευρήματα μιας νέας επιστημονικής μελέτης, τα οποία δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό «JAMA Network Open», έδειξαν ότι η μεσογειακή διατροφή μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας σε άνδρες μέσης ηλικίας και σε ηλικιωμένους. Όπως εξηγεί ο Κωνσταντίνος Α. Ρόκκας M.D. Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος:

«Η καλή και δυνατή στύση οδηγεί σε καλό σεξ και με δεδομένο ότι οι σεξουαλικές επιδόσεις συνδέονται άμεσα με την αυτοπεποίθηση των ανδρών, κάθε τρόπος, που μπορεί να συμβάλει στην αποφυγή της στυτικής δυσλειτουργίας, είναι παραπάνω από ευπρόσδεκτος.

 

 
 

Η υγιεινή διατροφή και ειδικά η μεσογειακή βοηθάει στη βελτίωση της γενικότερης υγείας και έχει διαπιστωθεί ότι, πράγματι, προσφέρει στους άνδρες επαρκή παραγωγή τεστοστερόνης, δυνατή στύση και υγιές σπέρμα».

Ως στυτική δυσλειτουργία θεωρείται, σύμφωνα με τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας των ΗΠΑ, η αδυναμία ενός άνδρα να έχει επαρκώς σταθερή στύση, ώστε να υπάρξει διείσδυση και να έχει σεξουαλική επαφή.

 

 
 

Έως το 15% των ανδρών βιώνει τέτοια προβλήματα κατά καιρούς, αλλά και σε μόνιμη βάση, ιδίως όσο περνούν τα χρόνια. Σε αρκετές περιπτώσεις η έλλειψη στύσης κρύβει κάποιο πρόβλημα υγείας - πιθανόν στο καρδιαγγειακό σύστημα - ή μπορεί να έχει αποκλειστικά και μόνο ψυχολογικό υπόβαθρο.

Ακόμα κι αν χρειάζονται περισσότερες αποδείξεις για να επιβεβαιωθούν οι ευεργετικές ιδιότητες ορισμένων τροφίμων, υπάρχουν λόγοι να πιστεύουμε ότι κάποιες τροφές μπορούν όντως να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση τη στυτική δυσλειτουργία.

Δες εδώ τι πρέπει να τρως για να βγεις πρώτος στο σεξ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved