Το να σε γουστάρει η γυναίκα-λατέρνα είναι παράσημο

«Αυτή τους γουστάρει όλους» λένε οι περισσότεροι. Μήπως όμως ισχύει το αντίθετο;

Είναι η γυναίκα που κάτι κάνει και διαφέρει από όλες τις άλλες στην καθημερινότητά μας. Δεν ξεχωρίζει απαραίτητα για την ομορφιά της, αλλά για τον αέρα, τους followers στο Instagram και τα άπειρα post και stories από το κυλικείο μέχρι και το τελευταίο υπόγειο της δουλειάς, καμιά φορά την απάθεια προς τα νορμάλ δρώμενα, της αρέσουν τα ακριβά όπως και οι έξοδοι στα κορυφαία μέρη όπου απαιτείται βαρύ πορτοφόλι. Η ακριβή ζωή.

 

 

Τη συγκεκριμένη γυναίκα έχεις χίλιους λόγους να μη θες να την πλησιάζεις, πολύ απλά γιατί οικονομικά δεν σε συμφέρει, κυρίως όμως γιατί συνεχώς συγκεντρώνει αρνητικά σχόλια για ό,τι κάνει και στον νορμάλ κόσμο έχουν μία έννοια: μαϊντανιλίκι. Από το ότι πηγαίνει συνεχώς σε μέρη που είναι περίεργοι τύποι, μιλάει με όλους και πλασάρει ιδανικά τον εαυτό της ή γιατί συνήθως το μόνο που τη νοιάζει είναι να βγάλει μια καλή φωτογραφία για το Instagram και ένα sexy βίντεο στο Tik Tok δείχνοντας πόσο τέλεια είναι η ζωή της. Για αυτό το μαϊντανιλίκι μιλάμε. Και το μαϊντανιλίκι δεν είναι κάτι που σ’ αρέσει και τόσο.

Ναι, η γυναίκα-λατέρνα είναι ακριβώς αυτό. Αυτή που λες «δεν θα έκανα τίποτα ποτέ με αυτήν».

 

Να το πάρουμε αλλιώς τώρα

Γιατί καλά τα περιγράφουμε όλα για την «λατερνούλα» και την κάθε Instagramική γυναίκα που έχουμε στα μέρη που βγαίνουμε, στη διπλανή παρέα ή το παραδίπλα γραφείο, τι θα συνέβαινε όμως άμα μάθαινες ότι αυτός ο πόλος έλξης φθόνου και μαϊντανιλικίου, σε γουστάρει;

Χωρίς καμία ντροπή, δεν «φακελώνεσαι» εδώ. Απάντησε με όλη σου την ειλικρίνεια:

 

Δεν ξέρω τι απάντησες ωστόσο η αλήθεια είναι μία και καλά θα κάνεις να την πιστέψεις. Σε περίπτωση που άκουσες (ή έχεις ακούσει) από την κολλητή της ή και από την ίδια να εκφράζεται με κολακευτικά λόγια για σένα ως αρσενικό (δεν μετράει η φράση «καλό παιδί») τότε μια ακτίδα φωτός, μια μικρή φλόγα αυτοπεποίθησης ανάβει είναι βέβαιο ότι θα ανάψει στο εσωτερικό σου, εκτός βέβαια και αν είσαι ο Alain Delon στα νιάτα του και δεν υπάρχει καμία εκεί έξω που να μπορεί να σου αντισταθεί.

Η γυναίκα-λατέρνα, αυτή που χλεύαζες τόσο καιρό για τις συνήθειες της, σε κοιτάζει και αυτό που της βγάζεις είναι κάτι που της αρέσει. Ακόμα και αν δεν είναι του στυλ σου, σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορεί το εγώ σου να προσπεράσει. Τουλάχιστον θα το συζητήσεις έστω και για λίγο, πριν το αφήσεις να πέσει σαν δάκρυ στη βροχή του Rutger Hauer στο «Blade Runner».

Να θυμάσαι ένα πράγμα. Η γυναίκα-λατέρνα έχει συνεχώς άντρες να την πολιορκούν, με ένα απλό της βλέμμα έχει όποιον θέλει, όποτε τον θέλει. Μπορεί να μην είναι του στυλ σου, σίγουρα όμως μέσα σε αυτό το «μα μιλάει σε όλους» να ξέρεις ότι δεν σημαίνει ότι θα βγει και εύκολα με όλους.

 

 

 

Για να μιλήσουμε με αθλητικούς όρους, ένα «τρόπαιο» χρειάζεται να περάσουν αρκετές αγωνιστικές, νοκ-άουτ παιχνίδια και τελικοί για να το κατακτήσεις. Έτσι είναι και η καρδιά της συγκεκριμένης γυναίκας. Πολλοί θα το επιχειρήσουν, ένας όμως θα το καταφέρει.

Αν τώρα εσύ έχεις πάρει «wild card» όπως στη Euroleague είναι στο χέρι σου αν θα το εκμεταλλευτείς. Τουλάχιστον μην το δεις σαν κάτι μη κολακευτικό. Χαμογέλα. Αυτή είναι η αλήθεια.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved