Τι εννοούν τελικά οι γυναίκες όταν λένε «έκανα καλό σεξ;»

Μερικές διευκρινήσεις προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Μπορεί να σε αγχώνει ωστόσο διαχειρίσου το γιατί είναι πέρα για πέρα αληθινό: Το πόσο καλός είσαι στο σεξ εξαρτάται κάθετα και οριζόντια από το κατά πόσον θες και μπορείς να ικανοποιήσεις την παρτενέρ σου.

Μόνο έτσι. Ούτε μεγάλα μεγέθη αλλά και ούτε θεληματικά πηγούνια περνάνε εδώ.

Αν θες λοιπόν να ξέρεις ποια είναι τα standards της και δεν θέλεις να την υποβάλλεις σε εκπτώσεις ή σε συμβιβασμούς ή να σε σκέφτεται ερωτικά ως κάτι «χλιαρό», λάβε υπόψιν σου πώς είναι το καλό σεξ στο μυαλό της.

 

 
 

Το σεξ είναι δίχως άλλο μια από τις αιτίες που θέλουμε οι περισσότεροι να παραμείνουμε ζωντανοί και να το εξασκούμε. Το καλό σεξ προφανέστατα βελτιώνει τη ζωή μας, φορώντας στο πρόσωπο μας ένα υπέροχο χαμόγελο.

Μήπως το πολύ σεξ δεν φέρνει τελικά την ευτυχία;

Αντίθετα, το κακό σεξ, προξενεί κακή διάθεση και σου χαλάει τις μέρες τις νύχτες όπως και τα απογεύματα αφού σε κάνει να αναρωτιέσαι τι είναι αυτό που πήγε στραβά πάλι. Όπως μπορείς να καταλάβεις λοιπόν το σεξ που κάνεις, λέει πολλά περισσότερα από όσα νόμιζες για σένα όπως και για τη σχέση σου.

Όλα αυτά προσπαθήσαμε να αποσαφηνίσουμε παρακάτω, τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες.

 

 
 

Π.χ. ας πάμε στα βασικά:

Κλασική κι αγαπημένη στάση που εδώ και χρόνια έχει αγαπημένους φίλους, έχει όμως κι ορκισμένους εχθρούς. Παρότι λοιπόν σε κάποιους φαίνεται πεζή, αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πρέπει να είναι και βαρετή και υπό τις κατάλληλες συνθήκες μπορεί να γίνει εξόχως ενδιαφέρουσα.

Οι άνδρες που την επιλέγουν συνήθως είναι πιο δοτικοί και τρυφεροί ως άνθρωποι, από τη μία πλευρά, φοβούνται να πάρουν ρίσκα από την άλλη. Βαδίζουν στα σίγουρα κι επενδύουν συνήθως στα προκαταρτικά και το dirty-talking.

Οι γυναίκες που την επιλέγουν προτιμούν να δίνουν στον άνδρα την πρωτοβουλία γενικότερα στη σχέση, πράγμα που συχνά καταλήγει προβληματικό ως προς την ολοκλήρωση. Από την άλλη πολλές γυναίκες φαντασιώνονται να δίνουν τον έλεγχο στον άντρα με τον οποίο κάνουν σεξ, επομένως αν είναι επιδέξιος τότε αμφότεροι θα το απολαύσουν.

Δες εδώ όμως τι πραγματικά σημαίνει για μία γυναίκα το καλό σεξ και πως θα το πετύχεις:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved