Κάποια είναι σαφώς πιο ερεθιστικά.

Ο αντρικός πληθυσμός έχει προσπαθήσει πολλές φορές να καταλάβει τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες, όμως κάπου στην πορεία μπερδεύονται και το χάνουν.

Θέλει κεριά, ερωτική μουσική κι ένα ποτήρι κόκκινο κρασί ή σιρόπι σοκολάτα να ρέει στο στήθος της; Θέλει να της κάνεις έρωτα απαλά και τρυφερά ή απλά να την πιάσεις δυνατά, να την πετάξεις στο κρεβάτι και να της δείξεις τι σημαίνει …πάθος;

Ρωτήσαμε συγγενείς, φίλες, φίλες φίλων και γνωστές μας τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν από τους άντρες στο κρεβάτι και μας απάντησαν έξω από το δόντια και με ειλικρίνεια.

Για παράδειγμα ένα συχνό λάθος που κάνουν οι άντρες είναι να βιάζονται και να αφήνουν τα προκαταρκτικά. Μεγάλο λάθος.

 

 
 

Πολύ συχνά, τα ζευγάρια μπαίνουν κατ’ ευθείαν στο ψητό. Κι ενώ αυτό μπορεί να λειτουργεί σε πολλές περιπτώσεις, πρόκειται για ακατέργαστο πάθος. Η αποπλάνηση είναι – και πρέπει να είναι – μία αργή διαδικασία κι όχι να γίνεται βιαστικά.

Τα 7 χαρακτηριστικά των ανδρών που θα βρίσκουν για πάντα ελκυστικά οι γυναίκες

Βγάλε της τα ρούχα αργά κι άφησε το σώμα της να αποκαλυφθεί σιγά σιγά, καθώς τα μάτια σου δεν σταματούν να την κοιτάνε και τα χέρια σου περιπλανιούνται, τρίβουν, χαϊδεύουν και πιάνουν σημεία του σώματος της που σύντομα η γλώσσα σου θα αγγίξει.

 

 
 

Ένα άλλο παράδειγμα είναι το σεξ σε δημόσιο χώρο. Εδώ οι ίδιες οι γυναίκες σχολιάζουν για το γιατί τους αρέσει τελικά να κάνουν σεξ σε εξωτερικό χώρο που μπορεί να γίνουν τσακωτές.

«Στην σκέψη και μόνο πως υπάρχει περίπτωση να μας δει κάποιος ή να μας πιάσουν στα πράσα, ανάβω ακόμα περισσότερο. Δεν είναι απαραίτητο να έχουμε προχωρήσει στο κυρίως πιάτο και να υπάρχει διείσδυση, φτάνει να έχουμε έρθει τόσο κοντά όσο χρειάζεται. Υπάρχουν φορές που έχω βγει μαζί του χωρίς να φοράω εσώρουχα, ώστε να μπορεί να αρχίσει τα πειράγματα όπου κι αν βρισκόμαστε!».

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved