4 grooming κινήσεις για να δείχνεις πάντα στα καλύτερά σου

Για το ξύρισμα, το χτένισμα και ό,τι άλλο απασχολεί την εμφάνισή σου.

Φυσικά και υπάρχει η καλύτερη δυνατή έκδοση του εαυτού μας, αρκεί να έχουμε την θέληση να κάνουμε κάτι για αυτό. Ακολουθούν 4 μικρές ιεροτελεστίες που αν τις κάνεις ρουτίνα, θα αλλάξεις άμεσα τον εαυτό σου προς το καλύτερο δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες. 

 

 

Μην ξεχνάς το conditioner

Όχι παιδιά, δεν είναι μόνο για γυναίκες. Μπορεί το σαμπουάν να καθαρίζει το μαλλί, αλλά είναι το conditioner που τα κάνουν να φαίνονται υγιή και λαμπερά. Το conditioner κάνει για τα μαλλιά σου ό,τι κάνει και η ενυδατική για το δέρμα σου.

Το δέρμα σου να το προσέχεις

Ξέρεις τι συμβαίνει μετά το ξύρισμα; Χρειάζεσαι ενυδάτωση γιατί έχει «στεγνώσει» από το αλκοόλ που του έχεις βάλει με κάποιο after shave της σειράς. Οπότε προσέχεις να βάλεις τόσο pre-shave λάδι, όσο και ενυδατική μετά το ξύρισμα. Θα κρατήσει το δέρμα απαλό και θα κρατήσει καθαρούς τους πόρους.

Γνώριζε το στυλ χτενίσματος που έχεις επιλέξει

Δεν έχει καμία σημασία τι θα σου φτιάξει στο κεφάλι ο μπαρμπέρης, αν δεν θες να μπεις στη διαδικασία να το διατηρήσεις. Που σημαίνει ότι καλό το slick undercut, αλλά αν δεν μάθεις να δουλεύεις το πιστολάκι σωστά και να χρησιμοποιείς την κατάλληλη πομάδα, δεν θα είσαι ποτέ σαν να βγαίνεις από το κομμωτήριο. Οπότε ζήτησε του να σου δείξει βήμα-βήμα πώς θα κάνεις το χτένισμα, αλλά και ποια είναι τα κατάλληλα προϊόντα για να χρησιμοποιήσεις.

Και τα χέρια σου

Ναι, γιατί τα δίνεις καθημερινά για χειραψίες στον κόσμο. Εντός και εκτός της εργασίας σου. Φρόντισε να είναι πάντα καθαρά, να τα πλένεις τακτικά και να φροντίζεις να κόβεις τα νύχια σου που είναι φορείς μικροβίων.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved