associated press Τα πρωινά μυστικά περιποίησης που δεν πρέπει να ξεχνάς

Η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Οπότε τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που κάνουμε όταν ξυπνάμε το πρωί; Προσπαθούμε να σηκωθούμε από το κρεβάτι, να φτιάξουμε πρωινό, να τσεκάρουμε το κινητό, να πλυθούμε, να ντυθούμε και να φύγουμε για το γραφείο. Συγγνώμη αλλά αυτό δεν το λες την καλύτερη πρωινή περιποίηση που αξίζει ο εαυτός σου.

Η πρωινή ρουτίνα περιποίησης οφείλει να είναι ιερή για τον άνδρα. Οφείλεις να σέβεται τον εαυτό σου, ώστε εκείνος να σε ανταμείψει. Να κάνεις την επιδερμίδα σου να είναι φρέσκια και εσύ να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση. Οι ρυτίδες και η θαμπή όψη περιμένουν την δική σου αδράνεια ώστε να βγουν προς τα έξω. Πώς θα τα καταφέρεις να κερδίσεις αυτή τη μάχη με τον χρόνο; Εύκολα.

 

 

Ντους με χλιαρό νερό

Ούτε καυτό, ούτε παγωμένο. Το χλιαρό νερό είναι ευεργετικό για το σώμα μας καθώς μας ξυπνάει και το χαλαρώνει αυτομάτως.

Σωστό πλύσιμο στο πρόσωπο

Το πρόσωπο δε θέλει πασαλείματα. Θέλει άφθονο νερό ώστε να καθαριστεί αλλά αυτό δεν αρκεί. Χρησιμοποίησε ένα απαλό καθαριστικό προϊόν ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου, όπως για παράδειγμα αλόη για ξηρά δέρματα ή με άργιλο για λιπαρά δέρματα.

Τρίχες στα αυτιά: Ποια είναι η καλύτερη μέθοδος απαλλαγής των πιο μισητών τριχών;

Ξύρισμα

Αν είσαι φαν του ξυρίσματος και δεν σου αρέσουν τα γένια, τότε πρέπει να είσαι προσεκτικός. Χρησιμοποίησε ένα ξυραφάκι που προσαρμόζεται στις καμπύλες του προσώπου και ρίξε άφθονο αφρό ξυρίσματος που δρα κατά των ερεθισμών. Προσπάθησε να μην ξυρίζεσαι κόντρα ώστε να αποφύγεις κοψίματα, εξανθήματα και ερυθρότητα. Επίσης μην ξεχνάς να βάζεις ενυδατική κρέμα ή balm και όχι after shave.

 

 

Ενυδάτωση

Η επιδερμίδα μας θέλει ενυδάτωση. Εσύ τι κάνεις γι’ αυτό; Αγόρασε μια ενυδατική κρέμα ανάλογα με τον τύπο και της ανάγκες του δέρματός σου. Προτίμησε προϊόντα που είναι πλούσια σε νερό, περιέχουν αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές και βιταμίνη C για άμεση λάμψη.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved