Οι 10 συνήθειες που σε κάνουν να δείχνεις μεγαλύτερος από ό,τι είσαι

«Μα δείχνεις 40, πού να ξερα ότι είσαι 28». 

Η ηλικία πλέον είναι κάτι που προσπαθούμε να μην του δίνουμε σημασία, κι αυτό είναι κάτι καλό. Η κοινωνία προσπαθεί να διώξει πολλά από τα ταμπού της ηλικίας και οι άνθρωποι αποφεύγουν να γίνονται ηλικιακοί ρατσιστές. Αν όμως δεν προσέχουμε η ηλικία θα κάνει την εμφάνιση της απότομα και θα δείχνουμε γερασμένοι στα μάτια των άλλων. Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει σε όλους κατά καιρούς, ειδικά αν δεν προσέχουμε τη διατροφή και την ψυχολογία μας. Επίσης η υπερβολική εργασία μπορεί εύκολα να προσθέσει χρόνια στο πρόσωπο μας.

Αλλά η αλήθεια είναι ότι από μια ηλικία και επάνω οι περισσότεροι άνδρες θέλουν να διατηρήσουν κι αυτοί τη νεότητά τους και να δείχνουν ότι έχουν ακόμα ζωτικότητα και είναι στα καλύτερά τους. Και ενώ δεν μπορούμε να σταματήσουμε το χρόνο, σίγουρα υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις για να δείχνεις πιο νέος. Και όσο νωρίτερα ξεκινήσεις να εφαρμόζεις τα ακόλουθα, τόσο περισσότερο θα προλάβεις τον χρόνο.

 

 
 

Η διατροφή των αρχαίων Ελλήνων ήταν πραγματικά πολύ «μπροστά»

Οι ρυθμοί της ζωής μας δημιουργούν άγχος και αυτό έχει κακές επιπτώσεις στην υγεία μας. Σίγουρα θα έχεις ακούσει την φράση «μη βιάζεσαι θα πεθάνεις νέος» ή το «η δουλειά τρώει τον αφέντη». Αυτό που θέλουν να πουν με αυτή τη φράση είναι ότι όσο περισσότερο βιάζεσαι τόσο περισσότερο άγχος έχεις. Το άγχος δυστυχώς σε κάνει να νιώθεις μεγαλύτερος από ότι πραγματικά είσαι.

 

 
 

Αυτό που όλοι κάνουμε, είναι να προσπαθούμε να δείχνουμε πιο νέοι από ότι είμαστε στην πραγματικότητα. Κάποιοι το πετυχαίνουν και κάποιοι άλλοι όχι. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ τι πρέπει να κάνεις για να δείχνεις πιο νέος; Αν ναι, τότε σε αυτό το άρθρο θα σου λυθούν όλες οι απορίες. Βασικά, μπορείς να το δεις και κάπως αλλιώς, ποιες είναι οι συνήθειες που σε γερνάνε; Εμείς μαζέψαμε 10 από τις πιο σοβαρές.

Διάβασε παρακάτω ποιες είναι οι συνήθειες που σε γερνάνε:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved