Γιατί πλέον η ανδρική αποτρίχωση είναι προσωπική μας υπόθεση;

Ένας DIY οδηγός για να το κάνεις μόνος σου στο σπίτι.

Το να κάνει ένας άντρας αποτρίχωση πλέον μάλλον πως θεωρείται must. Μπορεί παλιότερα να ήταν κάτι σαν τρομερό taboo αλλά πλέον στις μέρες μας είναι μία διαδικασία που σηκώνει σοβαρή μελέτη από όλους τους άντρες.

 

 

Οι περισσότερες γυναίκες δεν έχουν πρόβλημα με τις τρίχες στους άντρες, εκτός κι αν κάποιος έχει πολύ έντονη τριχοφυΐα. Σε κανονικές συνθήκες, οι τρίχες είναι αρρενωπές και αν δεν είστε αθλητής –ή έστω πολύ αθλητικός τύπος- ένα αποτριχωμένο σώμα δεν είναι απαραίτητα κολακευτικό.

 

 

Πλέον όμως η μόδα και η ποπ κουλτούρα θέλουν τον άντρα να είναι πάντα στην κόψη των δυνατοτήτων του κι αυτό του δημιουργεί ένα επιπλέον πρόβλημα. Ακριβώς εκεί συγκαταλέγεται και η ανδρική αποτρίχωση.

Πολλοί άνδρες επίσης την αποφεύγουν γιατί έχουν την εντύπωση πως η αποτρίχωση είναι κάτι το επίπονο. Δεν έχουν άδικο φυσικά. Αυτό όμως δεν πρέπει να τους αποθαρρύνει καθόλου.

 

 

Εκτός κι αν χρησιμοποιήσετε ξυραφάκι (Fact: Άντρες που έχουν δοκιμάσει την αποτρίχωση με κερί σχολιάζουν στο Ίντερνετ πόσο ανθεκτικές είναι τελικά οι γυναίκες).

Αν σε ενδιαφέρει η αποτρίχωση τότε μάλλον πρέπει να μάθεις κάτι παραπάνω, έτσι δεν είναι;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved