Πέντε gentlemen της ποπ κουλτούρας που δίδαξαν καλύτερα το grooming

Και ξύλο για να λέμε την αλήθεια, αλλά μας έδωσαν σίγουρα ιδέες για τον μπαρμπέρη μας.

Αν κάτσουμε και τα βάλουμε κάτω για το πόσοι στιλάτοι τύποι έχουν περάσει από τη μικρή και τη μεγάλη οθόνη θα χάσουμε το μέτρημα. Από τον Cary Grant και τον Frank Sinatra μέχρι τον Al Pacino και τον Austin Butler, όλοι διδαχθήκαμε από το στυλ τους.

Πώς το ψηλόμεσο παντελόνι του Austin Butler αναβαθμίζει το προσωπικό σου στυλ.

Τι γίνεται όμως με το grooming; Αφενός μεν σε κάποιους είναι εμβληματικό, αλλά όταν και οι ίδιοι οι χαρακτήρες είναι επικίνδυνοι, γίνεται ακόμα πιο σοβαρό. Ξεκινάμε τη λίστα μας με πέντε αγαπημένους που έχουν κάνει την διαφορά τα τελευταία χρόνια.

 

Paul Anderson (Peaky Blinders)

Ξεκίνησε με αυστηρό undercut χτένισμα και κατέληξε με low cut. Αυτό που έμεινε ίδιο, είναι το πολεμοχαρές του μουστάκι, σε σημείο μάλιστα που δεν κάνει τριμάρισμα για να αποκαλύψει το πάνω χείλος του στόματος. Κατά τα άλλα ο Arthur Shelby δεν έχει μόνο δολοφονικό στυλ, αλλά και δολοφονική διάθεση.

 

 

Henry Cavill (Man from U.N.C.L.E.)

Ακολουθώντας την σταθερή αξία του clean cut, όπου ο ηθοποιός είναι πιο καλοξυρισμένος και από Elf στη Μέση Γη, το slick είναι ίσως το χτένισμα που ξεχωρίζει. Μέτριο μήκος με τη χωρίστρα από τα αριστερά, φανερά επηρεασμένο από το στυλ του Roger Moore στα James Bond.

Ο Henry Cavill φόρεσε το ιδανικό κοστούμι για σένα που βρίσκεσαι στον όγκο

 

Charlie Hunnam (The Gentlemen)

Πιστός στο slick back από την εποχή που καβαλούσε τις μηχανές στο Sons of Anarchy, το μόνο που άλλαξε για το δεξί χέρι του Matthew McConaughey στην ταινία του Guy Ritchie, ήταν το goatee που άφησε στα γένια του. Πετυχημένο, ειδικά με το γυαλί μυωπίας.

Ο Charlie Hunnam ξέρει πως να τιμήσει το κοστούμι

 

Tom Hardy (Legend)

Μπορεί ως Alfie Solomons να είχε το δικό του ιδιαίτερο στυλ στο Peaky Blinders, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και στην περίπτωση του ως Reggie Kray. Clean cut στο πρόσωπο και παραδοσιακό slick back στα μαλλιά, σε μια εποχή που το fade δεν υπήρχε στο χάρτη.

 

 

Colin Firth (Kingsman: The Secret Service)

Όχι πως τον έχουμε συνηθίσει να ανοίγει κεφάλια και μύτες, αλλά σίγουρα τον έχουμε συνηθίσει καλοντυμένο. Το Kingsman ήταν σίγουρα μια μίξη επιθετικού στυλ, κυριολεκτικά και μεταφορικά, αλλά το short straight είναι γενικά ένα από τα αγαπημένα του χτενίσματα που συνηθίζει να επιλέγει στις ταινίες. Και ιδιαίτερα πετυχημένο.

 

 
 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved