Μήπως ήρθε η ώρα να φτιάξεις μόνος το μούσι σου;

Μην ταλαιπωρείσαι, τα πράγματα είναι πιο απλά από όσα νομίζεις.

Μπορεί να έφτασε η ώρα να φτιάξεις λίγο το μούσι σου αλλά διστάζεις γιατί πολύ απλά, δεν ξέρεις πώς να το κάνεις; Μην διστάζεις υπάρχει τρόπος να το καταφέρεις. Εμείς σου έχουμε μερικές προτάσεις. Προτάσεις που ίσως σου γίνουν συνήθεια αν όλα πάνε καλά.

Είτε θέλεις πιο πυκνό μούσι, είτε αφήνεις μούσι για πρώτη φορά, πρέπει να ξέρεις ένα πράγμα: Δεν υπάρχει θαυματουργό φάρμακο αλλά συγκέντρωση και φαντασία.

Το λάδι για το μούσι σου είναι πιο αναγκαίο από εκείνο για το μαύρισμα

 
 

Σίγουρα, ένα ή δύο συμπληρώματα μπορούν να επιταχύνουν τη διαδικασία, αλλά πρέπει να συνδυάσετε κάποιες καθημερινές συνήθειες για να έχετε το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Οι τύποι που είναι πιο υγιείς σε γενικές γραμμές θα χρειαστούν λιγότερο χρόνο να αφήσουν τα γένια τους να μεγαλώσουν γρήγορα και θα είναι επίσης πιο δυνατά και μαλακά.

Αν θέλετε να αποκτήσετε αυτό το τρίπτυχο πλεονεκτημάτων, τότε ακολουθήστε αυτές τις συμβουλές για καλύτερη, ταχύτερη, πιο δυνατή γενειάδα.

 

 
 

Το μούσι σας μεγαλώνει πιο υγιές και πιο γρήγορα εάν το δέρμα διατηρείται καθαρό και τρέφεται. Πρέπει να απομακρύνετε την υπερβολική λιπαρότητα και τη βρωμιά από τους πόρους με καθαρισμό δύο φορές την ημέρα: μία το πρωί και μία το βράδυ.

Ένα απαλό scrub απολέπισης για να απομακρύνει τυχόν νεκρά κύτταρα του δέρματος που φράζουν τους πόρους και προκαλούν σπασίματα, είναι ένας καλός τρόπος για να βοηθήσετε τα γένια σας να δείχνουν καθαρά και φρέσκα.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια θρεπτική ενυδατική κρέμα ή λάδι για να ενυδατώσετε και να περιποιηθείτε το δέρμα (και τις τρίχες συν το θύλακα!).

Όλα αυτά θα βελτιώσουν την επιδερμίδα σας, αλλά θα καθορίσουν επίσης τον ρυθμό για πιο υγιή και γρήγορη ανάπτυξη των τριχών.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved