O Chris Hemsworth θέλει να σε κάνει fit

Με τις δικές του ασκήσεις και την δική του διατροφή, μέσα από το νέο app του.

Ο Chris Hemsworth είναι από τους ηθοποιούς που δούλεψαν σκληρά για να μπορέσουν να αποκτήσουν την εμφάνιση του Thor. Μία τέτοια μεταμόρφωση απαιτεί ώρες σκληρής προπόνησης αλλά και ισορροπημένης διατροφής. Τις περισσότερες φορές ωστόσο, τείνουμε να γκρινιάζουμε ότι έχουμε πρόγραμμα διατροφής αλλά δεν ξέρουμε καλά τις ασκήσεις. Ότι έχουμε καλό γυμναστήριο, αλλά όχι καλούς γυμναστές.

 

Infinity War Avengers GIF by Nerdist.com

 

Αυτή την γκρίνια έρχεται να αλλάξει το app του Chris Hemsworth, ο οποίος εκτός από την εφαρμογή, δημιούργησε την τέλεια ομάδα για να σε καθοδηγήσει στο σκληρό έργο της μεταμόρφωσης. Με personal trainers, διατροφολόγους αλλά και σεφ βραβευμένους με αστέρια Michelin.

Το Centr περιλαμβάνει μία συστηματική προπόνηση που επικεντρώνεται κάθε φορά σε διαφορετικά στοιχεία. Από αεροβική μποξ μέχρι γιόγκα, πιλάτες και αποθεραπεία, το Centr περιέχει όλες τις ασκήσεις που χρειάζεται το κορμί σου για να σμιλευτεί. Κερασάκι στην τούρτα, οι διατροφικοί οδηγοί που θα σε καθοδηγήσουν γεύμα προς γεύμα.

Το λες και καλομελετημένο και ειδικά μετά από αυτό εδώ το trailer:


Καλή φάση έτσι; Και τώρα τα δυσάρεστα. ..

Προφανώς όταν κάνεις κάτι καλά, δεν το κάνεις ποτέ τζάμπα. Η εγγραφή στο app ξεκινάει από 14 ευρώ το μήνα ή 85 ευρώ τον χρόνο. Κάθε εβδομάδα το Centr ζητάει στοιχεία για το πώς έχεις βελτιωθεί, απαντάει άμεσα σε όλες τις ερωτήσεις που έχεις και κρατάει επαφή μαζί σου ώστε να μην ξεφεύγεις από το πρόγραμμα.

 

1 1550005460

 

Άντε και καλές μπίζνες, ρε Thor!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved