Τι δεν πρέπει να τρως στα 30 για να είσαι υγιής στα 40

Ένα διατροφικό πρόγραμμα για αυτούς που κοιτάνε μπροστά στο μέλλον.

Τα τριάντα μπορεί να είναι μία καλή ηλικία αλλά όμως ξέρεις πόσο εύκολα μπορεί να φύγει μία ακόμη δεκαετία. Ξέρεις πολύ καλά πως ο χρόνος κυλάει πολύ γρήγορα. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να είμαστε πολύ προσεκτικοί με την διατροφή μας και να δίνουμε βάση στην λεπτομέρεια. Αν θέλουμε να είμαστε καλά στις επόμενες δεκαετίες της ζωής μας, πρέπει να κοιτάξουμε το τώρα. Αυτό πολλές φορές είναι δύσκολο και ίσως γι’ αυτό οι άνθρωποι κάποια στιγμή της ζωής τους χάνουν τη μπάλα. Δεν είναι εύκολο task αλλά όμως αν το κάνεις συνήθεια τώρα που είσαι ακόμη νέος θα δεις διαφορά τα επόμενα χρόνια της ζωής σου.

 

 
 

Οι Bίκινγκς ήταν το ίδιο επιθετικοί και στη διατροφή τους

Αν είσαι τώρα στα 30 σου μερικά καμπανάκια έχουν ήδη αρχίσει να χτυπάνε. Τα 30 δεν είναι σίγουρα 20 και το σώμα σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει τις ίδιες αντοχές με παλιότερα. Για να διατηρηθείς σε ένα καλό shape πρέπει να δώσεις πολύ βάση στην διατροφή σου. Σίγουρα και η ψυχολογία παίζει ρόλο, αλλά η διατροφή ακολουθεί και βοηθάει επίσης. Εμείς θα επικεντρωθούμε στο πως μπορείς με την σωστή τροφή να διατηρήσεις τα πλεονεκτήματα ενός 30άρη άνδρα μέσα στην επόμενη δεκαετία, δηλαδή τα 40. Εγχείρημα αρκετά περίπλοκο αλλά τρομερά σημαντικό.

 

 
 

Ένα κοινό πρόβλημα μετά την ηλικία των 30 είναι ότι τα κιλά μπαίνουν πιο εύκολα και χάνονται πιο δύσκολα σε σχέση με όταν ήσουν νεότερος. Επίσης το σώμα δεν μπορεί να αντέξει την ίδια καταπόνηση με την ηλικία των 20. Αυτό πρέπει κανείς να το συνειδητοποιήσει και να μην το παίζει ακόμη παλικάρι χωρίς λόγο. Για το λόγο αυτό χρειάζεται μια τόνωση ο μεταβολισμός σου με τις σωστές μεθόδους. Κατανάλωσε λοιπόν αρκετές φυτικές ίνες που ενισχύουν το μεταβολισμό και σε χορταίνουν για περισσότερη ώρα. Αντικατάστησε λοιπόν το ψωμί και τα δημητριακά με τα αντίστοιχα ολικής άλεσης, ένταξε στη διατροφή σου φρούτα όπως τα πορτοκάλια και τα berries και λαχανικά, όπως το μπρόκολο. Αυτό είναι απλά ένα μικρό παράδειγμα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved