Christian Bale: Πώς η διατροφή του στο Machinist παραλίγο να του κοστίσει την ζωή

Ο τρόπος του ακραίος και κανένας διατροφολόγος δεν την υποστηρίζει.

Από τον Tom Hardy που έκανε άπειρους κοιλιακούς και βάρη για τον ρόλο του Bane και του Bronson, στον Zac Efron να χτυπάει 1000 επαναλήψεις κάθε μέρα στον πάγκο, οι μέθοδοι που οι σταρ του Χόλυγουντ χρησιμοποιούν είναι το κάτι άλλο, κάτι που μπορεί ακόμη και να σε τρομάξει αν δεν είσαι συνηθισμένος στην έντονη άσκηση.

Πολύ λίγοι ηθοποιοί έχουν καταφέρει την «μεταμόρφωση» του Χόλυγουντ όσο αφορά το σώμα τους όσο ο Christian Bale, ο οποίος στην καριέρα του πάχυνε για το American Hustle, έγινε φέτες για το κλασικό American Psycho, πήρε όγκο για το Dark Knight trilogy, και μετά έχασε κιλά για το Le Mans 66.

Ένας όμως είναι ο ρόλος που πραγματικά έδειξε την στόφα του ηθοποιού Christian Bale κι αυτός ήταν ο Trevor Reznik στο thriller The Machinist.

3 μούσια του Christian Bale για να διαλέξεις το δικό σου

 

Αν θυμάστε πόσο αδύνατος ήταν εκεί ο Christian Bale τότε όλοι ξέρετε τι πέρασε για να είναι πειστικός στο ρόλο.

Έχασε είκοσι κιλά μέσα σε 4 μήνες. Χρησιμοποίησε μία τρομερή δίαιτα η οποία τον έκανε κυριολεκτικά πετσί και κόκαλο αλλά γυμνασμένο.

Κάτι τέτοιο φυσικά, όπως όλοι οι διαιτολόγοι και οι γιατροί λένε, δεν είναι ότι καλύτερο για την υγεία μιας και κάνει τον μεταβολισμό μας να τρελαίνεται.

Το μενού αυτής της δίαιτας συμπεριελάμβανε ένα φρούτο το πρωί και μία κονσέρβα τόνο το απόγευμα…και τίποτε άλλο!

Πώς θα χτίσεις το κορμί του Christian Bale στο Dark Knight

 

Σε αντίθεση με το American Hustle στo οποίo πήρε είκοσι κιλά, εκεί το είχε ρίξει αμέριμνα και με καθόλου μέτρο στα cheeseburgers από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Αυτό όμως είναι και το μεγαλείο του Christian Bale, o τύπος πραγματικά κάνει τα πάντα για ένα ρόλο ακόμη κι αν πρόκειται να επηρεασθεί σοβαρά η υγεία του.

Δες το παρακάτω άλμπουμ για να δεις τους πιο δύσκολους ρόλους που έχει παίξει ποτέ ο Christian Bale στην καριέρα του:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved