Τα καλύτερα του 2022 που είδαμε στο Ratpack

Τι αξίζει να πάρει ένας άντρας μαζί του από τη χρονιά που φεύγει; Σίγουρα τα παρακάτω θέματα. 

Οι συνεντεύξεις και τα αφιερώματα που πραγματοποιήσαμε μέσα στο 2022, μας έκαναν όλους λίγο καλύτερους. Τα θυμηθήκαμε και τα παρουσιάζουμε τόσο για εσάς, όσο και για εμάς. Λένε πως sky is the limit αλλά σίγουρα μπορούμε να αισθανθούμε υπερήφανοι για τα παρακάτω, που φιλοξενήθηκαν στο αγαπημένο μας Ratpack.

Ας τα δούμε μαζί!

Η πιο φωτεινή πλευρά του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο Αρθούρος των «S1ngles», ο «δολοφόνος της διπλανής πόρτας» στη «10η Εντολή» και στον «Κόκκινο Κύκλο» και ο Πέτρος στις «Άγριες Μέλισσες», είναι ένας άνθρωπος που δεν είδε ποτέ την τέχνη του ως ένα απλό επάγγελμα, αλλά η σχέση τους είναι βαθιά ουσιαστική, σχεδόν θρησκευτική, ειδικά με το θέατρο που αποτελεί για εκείνον μία κοινωνία μεταξύ ηθοποιών και θεατών.

Διάβασέ το εδώ.

Ο Γιάννης Οικονομίδης και οι κινηματογραφικές του ιστορίες πίσω από τις κλειστές πόρτες

Ένας από τους πιο καταξιωμένους και γνήσιους σκηνοθέτες της γενιάς του, που κατάφερε με την δική του μοναδική κινηματογραφική γλώσσα να ανοίξει πόρτες πίσω από ταμπού ζητήματα της ελληνικής κοινωνίας και να ευαισθητοποιήσει καταστάσεις που μέχρι σήμερα κρατιόντουσαν καλά κρυμμένες μέσα σε οικογενειακά και περιθωριακά «ενυδρεία».

Διάβασέ το εδώ.

45 υπέροχα λεπτά με την Βίκυ Παπαδοπούλου

H πιο όμορφη πλευρά της διάσημης ηθοποιού, είναι η γήινη, απλή και προσιτή της. Μας τα είπε όπως δεν τα έχει ξαναπεί πουθενά αλλού και χαμογέλασε για αυτό.

Διάβασέ το εδώ.

Η προσγειωμένη πραγματικότητα του Μάκη Παπαδημητρίου

Η απλότητα, η επαφή του με την τεχνολογία, οι νέες του δουλειές μέσα στο έτος και όλα όσα τον κάνουν έναν από τους πιο αγαπημένους καλλιτέχνες.

Διάβασέ το εδώ.

Οι αληθινοί Narcos στην πρώτη ελληνική τους συνέντευξη

Οι αληθινοί πρωταγωνιστές του Narcos αποκαλύπτουν όλα όσα έγιναν στην Κολομβία της δεκαετίας του '80, με την γέννηση του καρτέλ Μεντεγίν και την αρχή της ναρκοτρομοκρατίας.

Διάβασέ το εδώ.

Ο Χρήστος Λούλης δεν θέλησε ποτέ να τα πάει καλά με όλους

Ο ηθοποιός μιλάει για το επίπεδο των ελληνικών παραγωγών, το κίνημα #metoo, την συνεργασία του με τον Κώστα Γαβρά αλλά και γιατί οι ιδέες γεννήθηκαν για να καταρρίπτονται.

Διάβασέ το εδώ.

Ο Μπάμπης Μπίζας είναι ο πιο πολυταξιδεμένος άνθρωπος στον κόσμο

O συγκεκριμένος άντρας κρατάει ρεκόρ Guinness για το κατόρθωμά του, αλλά τα ταξίδια του είναι πολύ πιο ενδιαφέροντα από τα ντοκιμαντέρ του Netflix.

Διάβασέ το εδώ.

Γιάννης Τοπαλούδης: Οι δύο ζωές ενός πατέρα που χάνει το παιδί του

Ο Γιάννης Τοπαλούδης σε μία συζήτηση για την πατρότητα, την επόμενη μέρα ενός άντρα που έχει χάσει το παιδί του και τις ευθύνες της Πολιτείας.

Διάβασέ το εδώ.

Ο Νίκος Πουρσανίδης και ο «Ματωμένος Γάμος» του

Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε στο Ratpack για τον τελευταίο του ρόλο, την υποκριτική και την ταινία που ονειρεύεται να σκηνοθετήσει με τα διάσημα αδέρφια του.

Διάβασέ το εδώ.

Ο Τheo Alexander διαχωρίζει τους άντρες από τους άνανδρους

Ο Έλληνας ηθοποιός δεν αναγνωρίζει άντρες στα πρόσωπα των βιαστών, αλλά «αντρίκελα» που δεν ωρίμασαν ποτέ.

Διάβασέ το εδώ.

Ο Uncle Chronis δικαίως είναι ο καλύτερος «θείος» του τατουάζ

Κλείνοντας 20 χρόνια στον χώρο του piercing και του tattoo βρήκε μια καλή αφορμή για να μας πει από που ξεκίνησε, πού βρέθηκε και προς τα πού θα πάει. O Uncle Chronis, κατά κόσμον Χρόνης Πολίτης, είναι από μία από τις πιο γνώριμες φιγούρες στον χώρο του. Ακόμα κι αν κάποιος δεν το ξέρει προσωπικά κάπου τον έχει δει σε κάποιο convention και για πάνω από 20 χρόνια διακονεί την τέχνη του piercing και ηγείται μιας μπριγάδας tattoo artists στον Χολαργό.

Διάβασέ το εδώ.

Ο Άνταμ Κοντοβάς για την εκμετάλλευση των εργαζομένων στην εστίαση

Εκπροσωπώντας μια νέα γενιά σεφ, δεν αντιμετωπίζει το fusion σαν αυτοσκοπό, αλλά ψάχνει συνέχεια τους τρόπους για να ταιριάξει ακόμα και τα πιο αταίριαστα φαινομενικά υλικά και τεχνικές. Τον συναντήσαμε στο Kobra, εκεί που τα τελειώνουν τα Εξάρχεια, λίγο πριν ξεκινήσει το Κολωνάκι και μας μίλησε για τα ταξίδια του, για τα αγαπημένα του υλικά, τις νέες γαστρονομικές τάσεις που βλέπει να έρχονται και φυσικά για το φαινόμενο της Μεγάλης Παραίτησης που αφήνει κενά χιλιάδων θέσεων στην εστίαση. 

Διάβασέ το εδώ.

Ο Πέτρος Λαγούτης και οι ανησυχίες ενός σύγχρονου πατέρα

Ταλαντούχος, πετυχημένος και πιο ώριμος από ποτέ, είναι ο ιδανικός να μας μιλήσει για τη συνθήκη της πατρότητας.

Διάβασέ το εδώ.

50 χρόνια Godfather

Ένα αφιέρωμα για την τριλογία σταθμός που δεν όρισε μόνο το σύγχρονο σινεμά, αλλά επηρέασε και το διαχρονικό πρότυπο του άντρα.

Διάβασέ το εδώ.

May the 4th be with you - A Star Wars Day

To σύμπαν του Star Wars αξίζει το δικό του μοναδικό αφιέρωμα. Από την πρώτη τριλογία που γνώρισαν οι μπαμπάδες μας μέχρι τα σύγχρονα projects, το κινηματογραφικό «παιδί» της LucasFilms και της Disney συνεχίζει να μας εμπνέει. Και δεν υπάρχει μόνο ένας λόγος για αυτό, αλλά όλοι εκείνοι που παρουσιάζονται στα παρακάτω κείμενα.

Διάβασέ το εδώ.

Ο μήνας του Άντρα είναι ο μήνας του Ratpack

Τέσσερις ενότητες που γέμισαν όλο το Νοέμβριο. Ξεκινώντας από το Movember μέχρι το στυλ, την περιποίηση, την καριέρα, τις σχέσεις και την ψυχαγωγία του φετινού Μουντιάλ, το ΜΗΝΑΣΜΑΝ-ΜΗΝΑΣΜΑΣ, κορυφώθηκε με ένα μοναδικό event στις 7 Δεκεμβρίου όπου γιορτάσαμε τα έκτα μας γενέθλια.

Διάβασέ το εδώ.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved