Ο πολυτάλαντος ηθοποιός αποδεικνύει ότι όλοι έχουν τις ανθρώπινες στιγμές τους. Και ειδικά μετά από αυτή την κουβέντα μαζί του.

Η κουβέντα μας με τον Μάκη Παπαδημητρίου ήταν απολαυστική σε υφή και περιεκτική σε περιεχόμενο. Μιλήσαμε για το πως είναι να είσαι ηθοποιός στην Ελλάδα, για το πότε θα βγει η νέα του ταινία, κατά πόσο το «έχει» με την τεχνολογία, γιατί είναι κολλημένος με το τηλέφωνο του, αν έχει TikTok, για το πώς είναι να φεύγεις από το σπίτι των γονιών σου σε μεγάλη ηλικία, για το πώς μας "καίει" η πολύ τηλεόραση και πολλά άλλα.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από το Ανθηρό Καρδίτσας. Είναι αριστούχος απόφοιτος της δραματικής σχολής του Εθνικού θεάτρου, ενώ σπούδασε και στο τμήμα φυσικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει παίξει σε γνώστες σειρές στην τηλεόραση και σε πολλες κινηματογραφικές ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος επέλεξε το σκοτάδι για να αναδείξει το φως

To 2009 τιμήθηκε με το θεατρικό Βραβείο Χορν, για τον ρόλο του στο έργο «Motortown» του Σάιμον Στίβενς. Για το ίδιο βραβείο ήταν υποψήφιος και το 2008.

Το 2011 συμμετείχε στην κινηματογραφική ταινία Άδικος κόσμος και το 2016 στις ταινίες Τέλειοι Ξένοι (σε σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη), Suntan και Πλατεία Αμερικής.

Κι αυτά φυσικά είναι ένα δείγμα μόνο από την τεράστια δουλειά του μιας κι έχει συμμετάσχει και πρωταγωνιστήσει σε πολλές κινηματογραφικές αλλά και θεατρικές παραγωγές κατά καιρούς.

Βρήκαμε το Μάκη στο Bayard Cafe στα Εξάρχεια και μιλήσαμε μαζί του για πολλά και διάφορα ζητήματα. Από την κουβέντα καταλάβαμε ακριβώς γιατί είναι ένας ηθοποιός με ήθος και γιατί δεν υπάρχει κανείς που να μην τον συμπαθεί. Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις στο βίντεο της αρχής.

 
©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved