Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Πατέρα, μιλήσαμε με τον Πέτρο Λαγούτη για τον ορισμό της πατρότητας, τις προκλήσεις που συναντά ένας πατέρας το 2022, τη συνεπιμέλεια και τις συμβουλές που δίνει στους γιους του.

Το να επιλέξεις ένα επώνυμο πρόσωπο για μία Παγκόσμια Ημέρα, ποτέ δεν είναι εύκολο. Πάντα θα υπάρχει το ερώτημα: «Γιατί τον συγκεκριμένο;». Μία απάντηση που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη ανάλυση. Είναι μία απάντηση που πρέπει να έρθει μέσω της συνέντευξης και από αυτά που θα ειπωθούν από τον ίδιο τον πρωταγωνιστή. Για την Παγκόσμια Ημέρα Πατέρα, στο Ratpack επιλέξαμε τον Πέτρο Λαγούτη. Έναν πατέρα που αποτελεί πρότυπο για κάθε σύγχρονο άνδρα. Ταλαντούχος, πετυχημένος και πιο ώριμος από ποτέ, είναι ο ιδανικός να μας μιλήσει για τη συνθήκη της πατρότητας.

Έναν άνθρωπο που λατρεύουμε να παρακολουθούμε στο «Έτερος Εγώ».

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην κάμερα του Ratpack.gr για τις προκλήσεις που συναντά ένας πατέρας το 2022, τη συνεπιμέλεια, τα χαρακτηριστικά που θέλει να πάρουν οι γιοι του από εκείνον, τις συμβουλές που δίνει σε κάθε νέο πατέρα εκεί έξω και φυσικά τη συμβουλή που δεν ξεχνά από τον δικό του πατέρα. Απολαύστε τον στο βίντεο της αρχής.

 

Περισσότερα κείμενα σε περιμένουν στο αφιέρωμα του Ratpack.gr, το οποίο θα ανανεώνεται καθημερινά τις ημέρες (17-19/6). Με ένα κλικ στην παρακάτω φωτογραφία μπες σε όλο το αφιέρωμα «Πατέρας; Παρών!»:

1600x900

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved