Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας του RATPACK, που μπαίνει αισίως στον 7ο χρόνο του, μεγαλώνοντας και ωριμάζοντας κάθε ημέρα. Είναι και ο μήνας του άντρα, για όλους εκείνους τους λόγους που θα συναντήσεις σε αυτό το μεγάλο αφιέρωμα.

Μήνας MANifesto

Πώς να σε φροντίσεις

Ο Νοέμβριος ξεκινάει με το Movember -το κίνημα πρόληψης κατά του καρκίνου του προστάτη- αλλά δεν τελειώνει εκεί. Τώρα, περισσότερο από ποτέ, ο άνδρας νοιάζεται για τη σωματική και την ψυχική υγεία του. Εδώ θα βρεις τους δρόμους που θα σε οδηγήσουν στον στόχο: την Ισορροπία με τον εαυτό σου.

Γιατί το Make the Move αφορά τον κάθε άντρα εκεί έξω

Πώς το Movember απαιτείται να κινητοποιεί τον καθένα από εμάς.

Γιατί το Make the Move αφορά τον κάθε άντρα εκεί έξω

Είσαι MANnific

Δείξε ακόμα καλύτερος

O άντρας του σήμερα είναι εκείνος που περιποιείται τον εαυτό του κάθε μέρα. Περιποίηση όμως δεν συμβαίνει μόνο στο σώμα αλλά και στο πνεύμα. Το πώς δείχνουμε στους άλλους ξεκινάει από το πώς δείχνουμε στον ίδιο μας τον εαυτό. Για να κατακτήσουμε το δεύτερο, πρέπει να αδράξουμε το «νους υγιής εν σώματι υγιή». Αυτοβελτίωση και περιποίηση, είναι ο δρόμος προς την προσωπική επιτυχία κάθε άντρα.

Σε ποιο στοιχείο δίνουν έμφαση οι κομψοί άντρες στη δουλειά τους

Περιποιημένο μαλλί; Κομψό ντύσιμο; Καθαρή ανάσα ή κάτι άλλο; Πέντε άντρες εργαζόμενοι διαφορετικών επαγγελμάτων απαντούν.

FrontMAN

Ώρα να παίξεις μπάλα

To θέαμα είναι κομμάτι της ζωής μας. Το ποδόσφαιρο αναμφισβήτητα. Το Μουντιάλ, μία από τις μεγάλες μας αγάπες την οποία λατρεύουμε από την πρώτη φορα που είδαμε αγώνα και που η μπάλα ήρθε σε επαφή με τα πόδια μας. Οι θρύλοι των γηπέδων έγιναν οι πρώτοι μας ήρωες και αποτέλεσαν έμπνευση για να γίνουμε και εμείς καλύτεροι. Φέτος, θα ξαναγίνουμε παιδιά, αλλά θα το ζήσουμε σαν άντρες.

Πάντα θα υπάρχει μία φανέλα από Μουντιάλ που αγαπήσαμε περισσότερο

Είναι η εμφάνιση που κάνει την διαφορά. Και όχι μόνο στην ομάδα, αλλά και στις φανέλες που έχουν φορεθεί σε όλα τα μεγάλα Μουντιάλ.

This is a MAN's World

Εσύ και οι άλλοι

Έναν άντρα δεν τον χαρακτηρίζει μονάχα η προσωπική του επιτυχία, αλλά και οι σχέσεις και δεσμοί που έχει δημιουργήσει. Είναι οι φίλοι του, η οικογένεια, η σχέση του με το κορίτσι ακόμα και εικόνα του πλάι στους συναδέλφους του στη δουλειά. Λένε άλλωστε ότι μια φιλία ή μια σχέση γενικότερα λήγει στο τέλος της ημέρας, πρέπει να τη χτίζεις συνεχώς απο την αρχή. Σε αυτή την ενότητα θα εξετάσουμε τους δεσμούς του με τους άλλους, όπως και ορισμένες σταθερές που τον «βασανίζουν» ή τις αξιοποιεί μέσα από τις διαπροσωπικές του σχέσεις.

Ανδρική Παρέα: 4 Ιεροτελεστίες που την κάνουν πραγματικά ξεχωριστή

Κανένας άνθρωπος δεν νιώθει αποτυχημένος όταν περνάει χρόνο με τους φίλους του.