Μην μας δίνετε ελπίδες για Johnny Depp και Πειρατές της Καραϊβικής

O Jerry Bruckheimer παίζει με την υπομονή των fans, εκτός και αν όντως ξέρει κάτι.

Ακούμε συνεχώς φήμες και θεωρίες γύρω από το franchise, Οι Πειρατές της Καραϊβικής, το οποίο ψάχνει εναγωνίως τον τρόπο να συνεχίσει την ιστορία, παρόλα αυτά δεν πρόκειται να το κάνει χωρίς τον βασικό του συντελεστή. Και αυτός ο κάποιος είναι ο Johnny Depp. Στην Disney θα ήθελαν πολύ να γυρίσουν τον χρόνο πίσω και να μην έχουν διώξει τον ιδιόρρυθμο μεν, αλλά απόλυτο «χρυσορυχείο» του Χόλιγουντ, Johnny, ο οποίος τελικά δικαιώθηκε στην υπόθεση με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard.

«Πειρατές της Καραϊβικής»: Τι θα γίνει με την έκτη ταινία;

Μάλιστα, αηδιασμένος με την συμπεριφορά της εταιρείας προς το πρόσωπό του, δήλωσε στο παρελθόν πως ούτε με 300 εκατομμύρια δολάρια δεν θα επέστρεφε στο franchise των Πειρατών, και αυτός είναι και ο κύριος λόγος που θα γίνει reboot.

 

 

Υπάρχει ελπίδα να επιστρέψει;

Ο Jerry Bruckheimer, εκ των πλέον γνωστών παραγωγών ταινιών στις ΗΠΑ (The Rock, Crimson Tide, Con Air, Armageddon, Enemy of the State, Pearl Harbor, Black Hawk Down, Top Gun, Bad Boys μεταξύ άλλων) θα είναι κανονικά στη θέση του στο reboot του Pirates of the Caribbean, ωστόσο, μίλησε για ενδεχομένη συμμετοχή του αυθεντικού Jack Sparrow στη νέα εποχή του franchise, αφήνοντας υπόνοιες ότι κάτι καλό ψήνεται.

15 φορές που ο Johnny Depp μάς έκανε σοφότερους

Το μόνο που γνωρίζουμε για την ώρα είναι ότι η νέα ταινία θα έχει ως πρωταγωνίστρια την Ayo Adebiri από το The Bear, εφόσον ισχύσει η φήμη ότι το franchise θα επιστρέψει με την Margot Robbie ως θηλυκό Jack Sparrow. Στη θέση του Johnny Depp πάντως, ακόμα και αν μας παρακαλούσαν, δεν θα επιστρέφαμε.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved