Assosiated Press Αν ήσουν ο Τζόνι Ντεπ θα επέστρεφες στους Πειρατές της Καραϊβικής;

Η σωστή ερώτηση είναι αν θα γύριζες σε μια δουλειά που σε απέλυσαν αδίκως, χωρίς καν να σε ακούσουν.

Για την ώρα ακούγονται μόνο φήμες για την επιστροφή του αγαπημένου μας Κάπτεν Τζακ και τα πλήθη πανηγυρίζουν λες και έβαλε γκολ η Εθνική τους στο Μουντιάλ. Ο Τζόνι Ντεπ αφού μας είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα επέστρεφε ούτε με μισθό 300 εκ. δολαρίων στον ρόλο του Κάπτεν Τζακ Σπάροου ήρθε πρόσφατα να ανάψει για τα καλά το φυτίλι της επιστροφής όταν έπαιξε για λίγο τον διάσημο πειρατή για χάρη μιας θαυμάστριάς του στο Tik Tok, ένα βιντεάκι που δεν άργησε να γίνει viral.

 

@myjohnnydepp_1 This is another video of Johnny spending time with Christine Kelly ( the wonderful lady that made us all cry when she met Johnny. @johnnydepp #johnnydepp #johnnydeppforever #johnnydeppsbigheart #beautifulsoul ♬ original sound - TammyDepp

 

Λίγες μέρες αργότερα όμως η συζήτηση άλλαξε. Δεν μιλάμε απλά για ένα βιντεάκι που συνέβη τυχαία στο δρόμο, αλλά για ένα καθαρό ενδεχόμενο επιστροφής του ιδιαίτερου ηθοποιού στο ρόλο που τον εξύψωσε στο Χόλιγουντ.

 Τι μπορεί να μας διδάξει με την προσωπικότητά του ο διάσημος ηθοποιός; Διάβασε στο παρακάτω άλμπουμ:

 

 

«Πειρατές» χωρίς Κάπτεν Τζακ, ανθρωπότητα δίχως οξυγόνο. Αλλά…

Κανείς δεν είδε με καλό μάτι το πρότζεκ των Πειρατών της Καραϊβικής με έναν Κάπτεν Τζακ… γυναίκα, όσο αγαπητή και αν είναι η Μάργκο Ρόμπι που θα την υποδυόταν. Απόδειξη αποτελεί το Petition που είχε πραγματοποιηθεί και απαιτούσε από την Disney την επαναπρόσληψη του 59χρονου ηθοποιού στο συγκεκριμένο ρόλο, πριν καν τελειώσει η δίκη του με την Άμπερ Χερντ.

Tι μπορεί να μας μάθει για τη ζωή η Δίκη Ντεπ-Χερντ.

Τελικά τα σχέδια πήγαν άπατα και η Ρόμπι δήλωσε δημόσια ότι δεν θα πραγματοποιηθεί το πρότζεκτ με πολλούς να το εκλαμβάνουν σαν σημάδι επιστροφής του Ντεπ. Λίγο αργότερα οι φήμες «φούντωσαν» και έκαναν λόγο για συμφωνία του με την Disney, ύστερα όμως αρκετά δημοσιεύματα ακύρωναν το παραπάνω χαρμόσυνο νέο και αυτή τη στιγμή ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει.

 

 

Ας μπούμε λίγο στη θέση του Ντεπ

Η πολύκροτη δίκη του με την Άμπερ Χερντ και οι κατηγορίες που τον παρουσίαζαν ως κακοποιητικό στοιχείο ουσιαστικά του έβαλαν φρένο στην καριέρα του, με πολλές εταιρίες να του γυρνάνε την πλάτη. Μία εξ αυτών ήταν και η Disney, όπου δεν δέχτηκαν καν να συζητήσουν με τον ατζέντη και τον ίδιο το πώς μπορεί να βρεθεί φόρμουλα συνεργασίας. Αυτό συνέβη και οδήγησε τον Ντεπ στην πολύκροτη δήλωση «δεν επιστρέφω ούτε για 300 εκ.».

Πριν τη δίκη ο Ντεπ χρειαζόταν την Disney και τον Τζακ Σπάροου, αυτή τη στιγμή όμως οι ισορροπίες έχουν αλλάξει. Το franchise των «Πειρατών της Καραϊβικής» έχει δει ότι δεν υπάρχει ελπίδα να συνεχιστεί η ιστορία δίχως τον Τζόνι Ντεπ -ειδικά μετά τη νίκη του στη δίκη ο κόσμος τον συμπάθησε ακόμα περισσότερο- και είναι αναγκασμένοι να τον φέρουν πίσω. Μόνο που αν ήμασταν στη θέση του Ντεπ, η επιστροφή δεν θα ήταν εύκολο εγχείρημα. Θα ήθελε κανείς τόσο εύκολα να συνεργαστεί με κάποιους που τον πέταξαν στο δρόμο δίχως καν να τον ακούσουν; Τουλάχιστον αν αποφάσιζε να επιστρέψει θα το έκανε με τους δικούς του όρους και για πραγματικά ένα πολύ παχηλό ποσό.

 

 

Όσο ο ίδιος ο Ντεπ δεν βγαίνει να κάνει κάποια δήλωση, ούτε και η ίδια η Disney τόσο θα βράζουμε στο καζάνι μας, δίχως να ξέρουμε τι να πιστέψουμε. Σαφώς και το franchise δεν υπάρχει, όχι απλώς χωρίς τον Τζακ Σπάροου αλλά χωρίς τον Τζόνι Ντεπ, ενώ η επιστροφή του θα ήταν για όλους τους θαυμαστές του μια δικαίωση για τα όσα πέρασε.

Παρόλα αυτά πόσο εύκολο είναι για κάποιον να επιστρέψει σε ένα περιβάλλον που τον ξέγραψε πριν καν δεχτεί να τον ακούσει; Ακόμα και αν αυτός ο κάποιος λέγεται Τζόνι Ντεπ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved