associated press 15 φορές που ο Johnny Depp μάς έκανε σοφότερους

Ατάκες για τη ζωή, τον έρωτα, τον πλούτο και την αγάπη.

Το όνομά του απασχόλησε τη διεθνή ειδησεογραφία το τελευταίο διάστημα. Μία μεγάλη μάχη με την πρώην σύζυγό του, Amber Heard, σε μία διαδρομή όπου σπιλώθηκε η υστεροφημία του με ψέματα που κατέρρευσαν στο δικαστήριο. Ένας πόλεμος που στο τέλος τον βρήκε νικητή αλλά και τσακισμένο απ’ όσα υπέφερε μέχρι να φτάσει στη δικαίωση.

Ο λόγος φυσικά για τον Johnny Depp. Μία από τις σπουδαιότερες παρουσίες στην ιστορία της υποκριτικής, έναν άνθρωπο που όταν τα φώτα έκλειναν, ζούσε τη δική του Κόλαση. Σήκωνε τον Σταυρό του Μαρτυρίου λόγω των λάθων επιλογών στη ζωή σου. Ένας άνδρας που έχει ζήσει την αναγνώριση, την αγάπη, τον έρωτα, τον πλούτο, τη φήμη αλλά και ταυτόχρονα το σκοτάδι των καταχρήσεων, των λανθασμένων επιλογών, της διαλυμένης ψυχικής υγείας.

 

 

Ο 59χρονος ηθοποιός είναι από εκείνες τις προσωπικότητες που σίγουρα έχουν να σου δώσουν μαθήματα ζωής. Μάλιστα ορισμένα τα συγκεντρώσαμε και μπορείς να τα διαβάσεις παρακάτω.

 

 

Τα πέντε πρώτα θα τα δεις στην gallery και έπειτα μπορείς να σκρολάρεις για τα επόμενα δέκα.

  • Είναι μόνο μια κακή μέρα, όχι μια κακή ζωή.
  • Όλοι είμαστε ελαττωματικοί, ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Κανείς δεν είναι τέλειος. Νομίζω ότι όλοι έχουμε κάποια λόξα μέσα μας. Όλοι ανεξαιρέτως.
  • Αύριο όλα θα τελειώσουν και θα πρέπει να αρχίσω να πουλάω στυλό ξανά.
  • Αν υπάρχει κάποιο μήνυμα που περνάει η δουλειά μου, αυτό είναι ότι είναι ok να είσαι διαφορετικός, είναι καλό να είσαι διαφορετικός, ότι πρέπει να αμφισβητούμε τον εαυτό μας πριν ασκήσουνε κριτική σε κάποιον που μοιάζει διαφορετικός, συμπεριφέρεται διαφορετικά, μιλάει διαφορετικά ή έχει διαφορετικό χρώμα.
  • Ο κόσμος πιστεύει ότι κάνω παράξενες επιλογές, αλλά για μένα δεν είναι παράξενες. Η τρέλα μου είναι ότι γοητεύομαι από την ανθρώπινη συμπεριφορά, από αυτό που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια, από τους κόσμους που κρύβουν μέσα τους οι άνθρωποι. 
  • Μέσα μου υπάρχει μια δικλείδα ασφαλείας, που μου απαγορεύει να κάνω πράγματα τα οποία είναι εύκολα.
  • Η αγάπη δεν είναι τυφλή. Απλά, σου επιτρέπει να δεις πράγματα που οι άλλοι δεν μπορούν να δουν.
  • Μου αρέσει η πρόσκληση του να δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα και να αναρωτιέμαι αν θα πετύχω ή όχι και αν, τελικά, σπάσω τα μούτρα μου.
  • Μια μέρα, οι άνθρωποι που δεν πίστεψαν σε σένα, θα λένε σε όλους πώς σε συνάντησαν.
  • Στην εφηβεία, ήμουν πολύ ανασφαλής. Ήμουν ο τύπος που δεν κόλλαγε πουθενά, γιατί δεν τολμούσε να διαλέξει. Ήμουν σίγουρος ότι δεν είχα κανένα ταλέντο. Για τίποτα. Και αυτή και μόνο η σκέψη, σκότωσε όλη μου τη φιλοδοξία

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved