Assosiated Press Όχι άλλο Άμπερ Χερντ

Πρώτη στην αναζήτηση της Google η πρώην κυρία Ντεπ. Μάλλον η δυσφήμιση πουλάει.

Σαφώς και τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε η Άμπερ Χερντ μετά τη δικαστική ήττα της από τον Τζόνι Ντεπ και τα λεφτά που πρέπει να καταβάλλει στον πρώην σύντροφό της, αγγίζουν περίπου τα 8.3 εκατομμύρια δολάρια.

 

Θυμάστε τι έγινε στη δίκη;

Τα επεισόδια δεν τελειώνουν εδώ για την πρώην(;) κυρία Aquaman η οποία στο φάσμα της οικονομικής καταστροφής και των κλειστών πορτών που βρίσκει πλέον στην κινηματογραφική βιομηχανία αναζητεί πόρους για να αποπληρώσει τα χρέη της. Τελευταία λέγεται μάλιστα ότι έχει ανακαλύψει «παραθυράκι» στη συμφωνία της με την ασφαλιστική εταιρία New York Marine and General Insurance και σύμφωνα με το ΤΜΖ ζητάει πέρα από πλήρη κάλυψη εξόδων όλης της διαμάχης της με τον Ντεπ και αποζημίωση 1 εκατομμυρίου δολαρίων για αθέτηση συμφωνίας περί προστασίας από κινήσεις δυσφήμισης εναντίον της.

Ακούσαμε πολλά περίεργα κατά τη διάρκεια της δίκης.

 

Κινήσεις πανικού ή απλά τρόποι για να βρει χρήμα που δεν έχει;

Όποια και αν είναι η απάντηση η ουσία είναι ότι η Άμπερ Χερντ βρέθηκε έστω και με σπόντα ξανά στην καθημερινότητά μας και για κάτι άλλο πέρα από κάποιο Petition διαγραφής της. Και τι σημασία έχει που τη μισεί ο περισσότερος κόσμος πλέον για το θέατρο που έπαιζε στην πολύκροτη δίκη της με τον Τζόνι Ντεπ, φαίνεται πως ο κόσμος έλκεται ακόμα και από τη δυσφήμιση.

Της έχει γίνει πρόταση που μπορεί να λύσει το οικονομικό της πρόβλημα. Υπάρχει όμως ένα μεγάλο θαυμαστικό.

Άμα μας ρωτάτε εμάς, σαφώς και βαρεθήκαμε να ακούμε τι θα κάνει και πώς σκοπεύει να αναστήσει την καριέρα της ή να βρει τα χρήματα της αποζημίωσης, το μεγαλύτερο ποσοστό ωστόσο του κοινού δεν φαίνεται να ασπάζεται τη συγκεκριμένη άποψη.

Ούτε τη μισούμε, ούτε μας ενδιαφέρει για την ακρίβεια.

Αν δεν ίσχυε αυτό άλλωστε η Χερντ δεν θα αναδεικνυόταν πρωταθλήτρια αναζητήσεων στην Google. Δείτε στο παρακάτω άλμπουμ ποιους κέρδισε:

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved