O Johnny Depp αρνείται κατηγορηματικά ότι θα παίζει στους νέους Pirates of the Caribbean

Χάνονται οι όποιες ελπίδες είχαμε για την επιστροφή του Captain Jack Sparrow της καρδιά μας.

Ο Johnny Depp φαίνεται να έχει επιβεβαιώσει ότι δεν θα επιστρέψει στο franchise των Pirates of the Caribbean.

Ένας εκπρόσωπος του Depp διέψευσε τις φήμες που κυκλοφορούν ότι ο ηθοποιός θα επιστρέψει ως Captain Jack Sparrow.

Περιγράφοντας τις φήμες για την επιστροφή του Depp ως Captain Jack ως «στημένο», φαίνεται ότι ο ηθοποιός έχει τελειώσει μια και καλή με το franchise Pirates που σκηνοθέτησε για πέντε ταινίες. Μετά την προδοσία που του έδειξε η Disney η οποία δεν τον εμπιστεύτηκε στην δίκη με την Amber Heard και τον έδιωξε από τον ρόλο.

 

 
 

Οι φήμες εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο PopTopic και υποστήριξαν ότι στον ηθοποιό είχαν προσφερθεί περίπου 301 εκατομμύρια δολάρια για να επιστρέψει.

Αυτό φαινόταν να είναι μια αναδρομή σε μια στιγμή της δίκης του Depp για συκοφαντική δυσφήμιση με την πρώην σύζυγό της Amber Heard, όπου είπε ότι δεν θα επέστρεφε ακόμα κι αν του πρόσφεραν 300 εκατομμύρια δολάρια και ένα εκατομμύριο αλπακά.

Σε κάθε περίπτωση, ένα τέτοιο ποσό θα ήταν εξαιρετικά μη ρεαλιστικό αν σκεφτεί κανείς ότι θα ήταν περισσότερο από ολόκληρο τον προϋπολογισμό για να γυριστεί μια ταινία.

Elon Musk: O άντρας που έφερε το μέλλον στο σήμερα

Ο Depp έπαιξε για τελευταία φορά τον Sparrow το 2017 για την ταινία Pirates of the Caribbean: Salazar's Revenge, και έχει γίνει το κεντρικό πρόσωπο του υπερπαραγωγικού franchise.

 

 
 

Ανακοινώθηκε από το The Hollywood Reporter το 2020 ότι υποτίθεται ότι θα υπάρξει επίσης μια spin-off ταινία με πρωταγωνίστρια τη Margot Robbie στα σκαριά, αν και από τότε οι λεπτομέρειες ήταν ελάχιστες.

Και οι δύο ταινίες έχουν κολλήσει στο στάδιο του pre production και φαίνεται ότι καμία από τις δύο δεν θα πρωταγωνιστήσει o Depp, ο οποίος είναι ξεκάθαρος ότι δεν σκοπεύει να επιστρέψει ως Captain Jack.

Υπάρχει μια ηλεκτρονική αίτηση που δημιουργήθηκε από θαυμαστές που ζητούν την επιστροφή του στις ταινίες των Πειρατών της Καραϊβικής, η οποία έχει φτάσει τις 875.000 υπογραφές, αλλά αυτό είναι απίθανο να τον πείσει να αλλάξει στάση.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved