«Πειρατές της Καραϊβικής»: Τι θα γίνει με την έκτη ταινία;

Και το κυριότερο, τι θα γίνει με τον Johny Depp;

Ανεπάντεχα νέα για τους «Πειρατές της Καραϊβικής». Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από τον Craig Mazin, συνδημιουργό και showrunner της σειράς The Last of Us του HBO, είχε προτείνει πριν την πανδημία, μία ιδέα στους ιθύνοντες της Disney για μια 6η ταινία που θα είναι πρακτικά reboot.

 

 

Όπως είπε σε συνέντευξή του στους Los Angeles Times: «Παρουσιάσαμε την ιδέα και πιστεύαμε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να την αγοράσουν, γιατί είναι πολύ παράξενη. Όμως, την αγόρασαν. Στην συνέχεια, o Tedd Eliiott έγραψε ένα φανταστικό σενάριο, ωστόσο συνέβη η απεργία των σεναριογράφων και όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει».

Αν ήσουν ο Τζόνι Ντεπ θα επέστρεφες στους Πειρατές της Καραϊβικής;

Δεν είναι απίθανο μόλις λήξει η απεργία να υπάρχουν νεότερα για το franchise του «Pirates of the Caribbean». Όπως και να ‘χει η τελευταία φορά που είχαν μαθευτεί νέα για την ταινία ήταν όταν ο Jerry Bruckheimer, παραγωγός του franchise, είχε δηλώσει ότι υπάρχουν δύο διαφορετικές προσεγγίσεις υπό ανάπτυξη, όπου η μία «ήθελε» την Margot Robbie ως πρωταγωνίστρια. Ωστόσο, αργότερα οι φήμες ανέφεραν ότι αυτό το project ακυρώθηκε. Η επιστροφή του Johnny Depp ως Jack Sparrow, δεν υπάρχει στον ορίζοντα μετά τη δίκη με την Amber Heard, καθώς έχει δηλώσει ξεκάθαρα αρκετές φορές ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει για χάρη της Disney.

 

 

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως το διάσημο franchise της Disney αποτελείται από τις «The Curse of the Black Pearl» το 2003, «Dead Man's Chest» το 2006, «At World's End» το 2007, «On Stranger Tides» το 2011 και «Dead Men Tell No Tales» το 2017. Όπου με πρωταγωνιστή τον Depp  και στις πέντε ταινίες οι εισπράξεις του συνολικά ξεπέρασαν τα $4,5 δισ. παγκοσμίως.

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved