Στο Μεξικό υπάρχει το πιο παράξενο γυμναστήριο στον κόσμο

Εκεί θα βρεις του πιο διάσημους γυμναστηριακούς σε mode ζούγκλας.

Το Tulum Jungle Gym είναι ένα γυμναστήριο που δεν θα το πετύχεις στη γειτονιά σου, δεν κάνει προσφορές με το χρόνο και δεν έχει φυσιολογικά όργανα γυμναστικής. Εκεί μπαίνεις αμέσως σε mode Ταρζάν, θέλεις δεν θέλεις. Αν ακόμη δεν έχεις ψηθεί, τότε πρέπει να διαβάσεις πιο κάτω. Το Tulum Jungle Gym δεν είναι το γυμναστήριο που έχεις συνηθίσει. Είναι σίγουρα το πιο παράξενο γυμναστήριο του κόσμου μιας και δεν στεγάζεται μέσα σε κάποια αίθουσα αλλά στην παραλία της Τουλούμ στο εξωτικό Μεξικό. Η πόλη της Τουλούμ είναι ένας από τους πιο διάσημους προορισμούς για τουρίστες από όλο τον κόσμο.

Βρέχεται από την έξοχη θάλασσα της Καραϊβικής και κάθε χρόνο έχει εκατομμύρια επισκέπτες που πάνε εκεί για να βιώσουν λίγο το αίσθημα των Πειρατών και της ξεγνοιασιάς. Τελικά όμως, απ’ ότι μαθαίνουμε, ένα από τα πιο αξιόλογα πράγματα που μπορείς να δεις εκεί είναι αυτό το παράξενο γυμναστήριο.

 

 
 

Γιατί είναι λάθος να πηγαίνεις γυμναστήριο μαζί με την κοπέλα σου

Το Tulum Jungle Gym ιδρύθηκε κατά την διάρκεια της καραντίνας από influencers που κατέβηκαν από το Los Angeles για να γυμναστούν ελεύθερα στην παραλία, μιας κι εκεί δεν υπήρχαν οι περιορισμοί. Φυσικά μετά από τις ορδές των influencers το Instagram γέμισε με βίντεο από τη παραλία και έτσι ιδρύθηκε τελικά και το εν λόγω γυμναστήριο.

 

 

Σήμερα θεωρείται ένας must προορισμός για τους γυμναστηριακούς όλου του κόσμου. Αυτό που το κάνει όμως διαφορετικό δεν είναι μόνο πως όλα γίνονται στην παραλία αλλά και το ότι όλα τα όργανα γυμναστικής είναι φτιαγμένα από μπαμπού και ξύλο. Αν θέλεις λοιπόν να νιώσεις κι εσύ λίγο σαν χαρακτήρας από το Flintstones πρέπει να πας. Έχει γίνει τόσο trend που πλέον πρέπει να κλείσεις θέση μιας και γίνεται χαμός.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved