GettyImages Ο Ίντρις Έλμπα ξέρει αν το κατέχει για Τζέιμς Μποντ

Το θέμα δεν είναι τι λέει ο κόσμος αλλά το πιστεύεις ο ίδιος για σένα. Τι λέει όμως ο ηθοποιός για τη σχέση του με τον 007;

Ήταν και παραμένει κομμάτι του διαχρονικού debate για το διάδοχο του Ντάνιελ Κρεγκ και γενικότερα του Τζέιμς Μποντ. Πώς θα πορευτεί η συνέχεια του ήρωα, θα έχουμε τον πρώτο έγχρωμο 007 ή θα ξεκινήσει ένα νέο γαϊτανάκι γυναικείου χαρακτήρα; Κανείς δεν ξέρει με σιγουριά τι θα συμβεί αν και όπως όλα δείχνουν η Barbara Broccoli έχει πάρει την απόφασή της και θα πορευτεί με πρωταγωνιστή νεαρής ηλικίας.

Αν όμως είμαστε σίγουροι για ένα πράγμα αυτό είναι ότι ο Ίντρις Έλμπα δεν θα φορέσει τελικά το σμόκιν του 007.

 

Τι απάντησε για αυτό ο «πιο γνωστός 007 που δεν έπαιξε ποτέ τον Τζέιμς Μποντ»;

Ο Βρετανός ηθοποιός ίσως είναι το μακροβιότερο σίριαλ υποψήφιου Μποντ στην ιστορία για όλους τους σωστούς και λάθος λόγους, ωστόσο παρά το διαχρονικό φλερτ -αν τελικά υπήρξε ποτέ- δεν ήταν γραφτό να τον υποδυθεί. Τον ίδιο δεν τον χαλάει και ιδιαίτερα καθώς έχει άπειρους εικονικούς ρόλους για τον θυμάται κανείς.

 

 

Όπως γίνεται αντιληπτό ο Έλμπα έχει πολλούς λόγους για να τον θυμάται ο κόσμος και όχι για ένα ρόλο που τελικά δεν έπαιξε ποτέ. Ο ίδιος σε συνέντευξή του στη Wall Street Journal, μίλησε για αυτή ακριβώς τη φημολογία:

«Εμένα πάντως ο αγαπημένος μου Τζέιμς Μποντ παραμένει ο Σον Κόνερι. Ο άνθρωπος είναι υπέροχος και απίστευτα κουλ στο ρόλο του» είναι η πρώτη ατάκα του για τον 007, ωστόσο αυτό που ήθελε να ακούσει μεγάλη μερίδα του κοινού δεν ήταν άλλο από το αν θεωρούσε ότι μπορεί να υποστηρίξει το συγκεκριμένο ρόλο:

«Κοιτάζομαι στον καθρέπτη και ειλικρινά δεν βλέπω πώς θα μπορούσα να παίξω τον Τζέιμς Μποντ. Σε κάθε μου είδωλο βλέπω τον Τζον Λούθερ (σειρά Luther) ένα χαρακτήρα που έπαιξα για 10 χρόνια συνολικά. Σίγουρα πάντως δεν βλέπω έναν 007».

Αυτό τον καιρό πάντως προκαλεί θραύση στο «The Beast»:

 

Η υπερηρωική ταινία στην οποία τον θαυμάσαμε. 

Κάποιοι μπορεί να το πίστευαν ότι ο Έλμπα το έχει για Τζέιμς Μποντ ωστόσο είναι μεγάλο θέμα το τι πιστεύει και προσδοκά ο κόσμος από σένα και τι πιστεύεις ο ίδιος ότι μπορείς να προσφέρεις σε ένα ρόλο όπως αυτός του Τζέιμς Μποντ. Με λίγα λόγια αν δεν το ένιωθα ο ίδιος ο Έλμπα ότι το έχει για διάδοχος του Ντάνιελ Κρεγκ, τύφλα να έχει ο κόσμος και οι υποστηρικτές του.

«Ο κόσμος πάντως δεν με σταματάει για να με ρωτήσει για τον Μποντ αλλά για τον Στρίντζελ Μπελ που στο «The Wire». Νομίζω πως ο συγκεκριμένος ρόλος θα με ακολουθεί παντού». 

 Δεν θα μάθουμε ποτέ πώς θα ήταν ο Τζέιμς Μποντ του Ίντρις Έλμπα. Παρόλα αυτά υπάρχει ένα concept τρέιλερ που μας δίνει μια εικόνα του πώς θα μπορούσε να εξελιχθεί η ιστορία.

Idris Elba James Bond Concept Trailer


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved