James Bond: Έχουμε νέες αποκαλύψεις για το casting

Ο επόμενος πράκτορας θα κάνει reset στον χαρακτήρα.

Η παραγωγός των ταινιών James Bond, Barbara BroccolIi, έκανε νέες αποκαλύψεις πρόσφατα στο περιοδικό Deadline σχετικά με την νέα ταινία του 007, Bond 26.

Μάθαμε πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα και μερικά άλλα πολύ σημαντικά πράγματα. Όλοι οι πορωμένοι και ορκισμένοι ακόλουθοι του Bond καλό είναι να διαβάσουν πιο κάτω γιατί τους ενδιαφέρει άμεσα.

 

 
 

Η ίδια η BroccolIi είπε πως δεν υπάρχει καμία βιασύνη για την νέα ταινία και πως το Casting επίσης δεν τρέχει για κάποιο λόγο. Θέλουν να διαλέξουν το επόμενο πράκτορα με την ησυχία τους και για να γίνει αυτό δεν χρειάζεται καμία βιασύνη.

Μπορεί ο Henry Cavill να σώσει τις gaming τηλεοπτικές σειρές;

Διέψευσε τις όποιες φήμες ακούγονται για τα επικρατέστερα ονόματα που θα διαδεχθούν τον Daniel Craig, όπως αυτό του Idris Elba, του Tom Hiddleston, του Tom Hardy ή και του Tom Holland.

Αυτό κάπως μας προσγειώνει απότομα μιας και είχαμε πολλές προσδοκίες για τα συγκεκριμένα ονόματα. Κάποιο όμως λείπει έτσι δεν είναι; Δεν είδαμε να διαψεύδει πουθενά το όνομα του Henry Cavill. Μήπως αυτό λέει κάτι; Μήπως έχουμε τελικά τον νέο James Bond και δεν το ξέρουμε;

 

 
 

Τι είπε όμως η ίδια η Broccoli;

"Κανένας δεν είναι επικρατέστερος. Δουλεύουμε προς το παρόν το που θα είναι το επόμενο βήμα για τον ίδιο. Δεν υπάρχει ακόμα σενάριο και δε θα βγάλουμε ένα μέχρι να καταλήξουμε πως θα προσεγγίσουμε την επόμενη ταινία, επειδή θα είναι στην ουσία μια επανεφεύρεση του Bond. Θα επαναπροσδιορίσουμε το ποιος είναι και αυτό απαιτεί χρόνο. Θα έλεγα ότι τα γυρίσματα απέχουν τουλάχιστον δύο χρόνια. είπε η Broccoli.

Ίσως τελικά αυτό να μην είναι και πολύ καλό για αυτούς που ανυπομονούν για την νέα ταινία. Το καλό πράγμα όμως αργεί να γίνει, έτσι δεν λένε;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved