Τελικά ο Idris Elba δεν θα είναι ο νέος James Bond

Η ΜΙ6 έστρεψε τα μάτια της αλλού για αντικαταστάτη του Daniel Craig.

Δεν ήταν γραφτό τελικά για τον Idris Elba να γίνει αυτό που πολλοί προόριζαν για τον ίδιο: Ο επόμενος 007 μετά τον Daniel Craig. Παρότι παραμένει ακόμα φαβορί στις αποδόσεις των bookies στην Αγγλία (ναι οι τύποι είναι άρρωστοι παίζουν στοιχήματα για τα πάντα), ο ίδιος δήλωσε πως δεν θέλει να είναι υποψήφιος για τον ρόλο πλέον.

Beast: Ο Idris Elba έχει τα κότσια να τα βάλει με ένα αληθινό λιοντάρι

 
 

Εμείς αυτό που γνωρίζαμε είναι πως ο Elba είχε μπει στη βραχεία λίστα των υποψηφίων της παραγωγού Barbara Broccoli.

Οι bookers του έδιναν 3/1 στα προγνωστικά, πλέον όμως για κάποιο λόγο τα πράγματα έχουν αλλάξει ριζικά για τον Elba. Τι έχει συμβεί όμως; Ο ίδιος αποφάσισε να κυνηγήσει άλλους ρόλους στην καριέρα του μιας και πιστεύει πως δεν του πάει πολύ ο ρόλος του διάσημου πράκτορα.

 

 
 

Οι φανς και η ίδια η Broccoli λένε πως θα ήταν πολύ καλός για το ρόλο αλλά ο ίδιος υποστηρίζει πως δεν έχει κάτι τέτοιο στα σχέδια του και πως θέλει να παίξει άλλους ρόλους στη φάση που βρίσκεται.

Όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφους για το θέμα του 007 ο Elba απάντησε πολύ ξεκάθαρα: «Όχι, δεν πρόκειται να παίξω τον Bond». «Είμαι ίσως ο πιο γνωστός James Bond εκεί έξω και φαντάσου ακόμη καν δεν τον έχω παίξει το ρόλο και μάλλον ούτε πρόκειται».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved