James Bond: Η παραγωγή θέλει τον επόμενο πρωταγωνιστή να είναι σχεδόν πιτσιρικάς

Η Barbara Broccoli θέλει να επαναπροσδιορίσει τον χαρακτήρα, αλλά τη νοιάζει περισσότερο η ηλικία παρά η εθνικότητα.

Ο Οκτώβριος θα συμπληρώσει έναν χρόνο από τότε που ο Ντάνιελ Κρεγκ αποχαιρέτησε τον Τζέιμς Μποντ, έναν χαρακτήρα που έπαιξε για περισσότερα από 15 χρόνια. Πολλοί ηθοποιοί έχουν παίξει τον ρόλο και οι θαυμαστές είναι πρόθυμοι να μάθουν ποιος θα παίξει στη συνέχεια. Η παραγωγός του Bond, Barbara Broccoli είχε δηλώσει ότι το επόμενο επεισόδιο θα είναι μια «επανεφεύρεση» του χαρακτήρα και ακούγεται ότι μπορεί να στοχεύουν σε κάποιον λίγο νεότερο αυτή τη φορά.

Τελικά ο Idris Elba δεν θα είναι ο νέος James Bond

Η πιο πρόσφατη φήμη – και κατά κάποιο τρόπο μέρος αυτής είναι πολύ αληθινή – η οποία είναι, βασικά, οι παραγωγοί αναζητούν έναν νεότερο Μποντ. Κάποιοn μάλλον στα 30 του.

 

 
 

Στο τέλος της ημέρας θέλουν κάποιον που θα είναι ο Μποντ για τις επόμενες τρεις ταινίες. Χρειάζονται κάποιον να αντέχει και κάποιον να δώσει καινούριο αέρα στον χαρακτήρα.

Αν και αυτά είναι απλώς φήμες, η ιδέα να πάνε για έναν νεότερο Μποντ δεν είναι ακριβώς έκπληξη. Πολλά ονόματα έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια, αλλά μερικά από αυτά μπορεί να μην πληρούν τις υποτιθέμενες προϋποθέσεις ηλικίας.

 

 
 

Έχουν προταθεί μεγάλα ονόματα όπως οι Tom Hardy, James Norton, Idris Elba, Sam, Richard Madden, Jack Lowden, Cillian Murphy και Regé-Jean Page. Ο Miles Teller, ο οποίος πρωταγωνίστησε πρόσφατα στο Top Gun: Maverick ως Bradley "Rooster" Bradshaw, έγινε πρόσφατα πρωτοσέλιδο όταν η γιαγιά του μπήκε στο Twitter για να τον παρουσιάσει ως τον επόμενο Μποντ.

O James Bond «σκότωσε» τον Ian Fleming

Κανείς όμως τελικά δεν είναι υποψήφιος, είπε πρόσφατα η Broccoli στο Deadline όταν ρωτήθηκε για τον επόμενο Μποντ. «Tο συζητάμε. Δεν υπάρχει σενάριο και δεν μπορούμε να το βρούμε μέχρι να αποφασίσουμε πώς θα προσεγγίσουμε την επόμενη ταινία γιατί, πραγματικά, είναι μια επανεφεύρεση του Μποντ. Επανεφευρίσκουμε ποιος είναι και αυτό απαιτεί χρόνο. Θα έλεγα ότι τα γυρίσματα απέχουν τουλάχιστον δύο χρόνια».

 

 
 

«Μπορεί να είναι οποιουδήποτε χρώματος, αλλά είναι αρσενικό», είπε προηγουμένως H Broccoli σε άλλη συνέντευξή της. «Πιστεύω ότι πρέπει να δημιουργούμε νέους χαρακτήρες για γυναίκες — δυνατούς γυναικείους χαρακτήρες. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να πάρω έναν άνδρα και να τον παίξει μια γυναίκα. Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από αυτό».



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved