Ο Idris Elba δεν θέλει με τίποτα τον ρόλο του 007

Και εξήγησε όλους τους λόγους για τους οποίους δεν θα είναι ο επόμενος Bond.

Μπορεί να αποτελούσε για πολλούς τον ιδανικό συνεχιστή της «κληρονομιάς» του James Bond, όμως ο Idris Elba το… ξέκοψε καιρό τώρα, το ενδεχόμενο να αντικαταστήσει τον Daniel Craig, στο κοστούμι του 007. Τώρα όμως γνωρίζουμε και τους λόγους!

Με δηλώσεις του στην «Daily Mail» ο Elba παραδέχτηκε πως αν ενσάρκωνε τον διάσημο Βρετανό κατάσκοπο, ο ρόλος αυτός θα «στιγμάτιζε» την καριέρα του, σαν ηθοποιός!

«O James Bond αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα franchise στον κόσμο του κινηματογράφου και γι’ αυτό το λόγο, όποιος τον υποδύεται, ζει με αυτό!» τόνισε ο Βρετανός ηθοποιός, συνεχίζοντας: «Είσαι αυτός και θα συνεχίσεις να είσαι για πολλά χρόνια ακόμα. Αυτή τη στιγμή εγώ δημιουργώ νέους χαρακτήρες, που μπορούν να συνυπάρξουν μαζί μου. Κανείς δεν με καθορίζει ως άνθρωπο και ηθοποιό

Κανείς δεν αρνείται το γεγονός πως ο Elba θα αποτελούσε ένα ξεχωριστό κομμάτι, στην ιστορία του διάσημου 007 και ως εκ τούτου, ο ρόλος θα τον ακολουθούσε στην καριέρα του.

Πόσες ατάκες του Μποντ πιστεύεις πως γνωρίζεις;

Ο Elba είχε απαντήσει με έναν ιδιαίτερο τρόπο τον περασμένο Αύγουστο και στις φήμες που τον ήθελαν να παίρνει τελικά τη θέση του Daniel Craig. «My name’s Elba, Idris Elba» έγραψε στο Twitter, ενώ αποφάσισε να ρίξει περισσότερο λάδι στη φωτιά, ανεβάζοντας μια selfie, με τον Craig, από την απονομή στις Χρυσές Σφαίρες, φωτογραφία που σχολιάστηκε από πολλούς ως… μήνυμα διαδοχής.

 

Έτσι, δύσκολα θα τον δούμε να οδηγεί την Aston Martin και να αποτελεί τον μεγαλύτερο κινηματογραφικό κατάσκοπο της 7ης τέχνης. Βέβαια ταιριάζει απόλυτα με τον ρόλο του «κακού» στην spin-off ταινία του «The Fast and the Furious», Hobbs & Shaw.


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved