Γιατί βλέπω στο Instagram τόσο πολύ «σκουπίδι»;

Έτσι θα καθαρίσεις το Instagram σου μια και καλή.

Εδώ και πολύ καιρό το Instagram έχει λίγο χαλάσει το περιεχόμενο του κι αυτό φαίνεται καθημερινά στο feed σου. Είναι κάπως κουραστικό όλο αυτό σίγουρα αλλά υπάρχουν τρόποι να το καθαρίσεις. Αν δεν θέλεις να βλέπεις στην οθόνη σου πράγματα τόσα αδιάφορα πράγματα τότε πρέπει να διαβάσεις παρακάτω.

Η κατάντια του να γίνεσαι ο προσωπικός της φωτογράφος στο Instagram

Καθώς οι πλατφόρμες των social media εξελίσσονται, η τάση οι χρήστες να δίνουν σημασία περισσότερο σε επίκαιρες δημοσιεύσεις γίνεται όλο και πιο έντονη. Λίγοι είναι αυτοί που ψάχνουν προηγούμενες δημοσιεύσεις χρηστών ή φωτογραφίες, καθώς το τώρα φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερη σημασία από το τι έγινε πριν 5 χρόνια.

 

 
 

Εάν η ζωή σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πάει πολλά χρόνια πίσω, ίσως να μην θέλετε οι φίλοι, η οικογένεια ή οι μελλοντικοί εργοδότες σας να κοιτάζουν δημοσιεύσεις του παρελθόντος.

Για το λόγο αυτό παρακάτω υπάρχουν οι κατάλληλες οδηγίες για το πώς να σβήσετε τέτοιου είδους πληροφορίες στις τρεις μεγαλύτερες κοινωνικές πλατφόρμες, χρησιμοποιώντας τόσο ενσωματωμένα εργαλεία όσο και πρόσθετα.

 

 
 

Πριν ξεκινήσετε, μην ξεχνάτε ότι έχετε την επιλογή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας για τις αναρτήσεις σας.

Θα πρέπει ωστόσο να σας υπενθυμίσουμε ότι χρησιμοποιείτε αυτά τα πρόσθετα εργαλεία με δική σας ευθύνη – θυμηθείτε ότι τους δίνετε πρόσβαση σε όλο το ιστορικό σας στα κοινωνικά μέσα.

Δες εδώ πώς θα το κάνεις:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved