Getty Images O Harrison Ford μπορεί να μεγάλωσε, ξέρει όμως πώς να είναι στη μόδα

Μάθε από τον βετεράνο πώς να ντύνεσαι με στυλ και κύρος.

Είχε από μικρός απίστευτο στυλ. Ακόμη και σήμερα όμως συνεχίζει να δείχνει στους άντρες πως να ντύνονται. Ένα σύμβολο της οθόνης, ένας άνθρωπος που μέσα από τις ταινίες του και τις εμφανίσεις του κατάφερε να βάλει το λιθαράκι του στη παγκόσμια μόδα του άνδρα.

Ο Francis Ford Coppola μίλησε για την αγαπημένη του σκηνή στο Godfather

Είναι 80 χρονών, είναι ακμαιότατος, συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε ταινίες και έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στον χώρο του κινηματογράφου Ο λόγος για τον Χάρισον Φορντ, έναν από τους πιο αγαπητούς και αναγνωρίσιμους ηθοποιούς του Χόλιγουντ, ο οποίος είναι αναμφισβήτητα ένας μύθος, καθώς έχει υποδυθεί τρείς από τους πιο θρυλικούς ρόλους του παγκόσμιου σινεμά – Ιντιάνα Τζόουνς, Χαν Σόλο και Δρ. Ρίτσαρντ Κιμπλ.

 

 
 

Ο ίδιος μας προτείνει διάφορα ρούχα που έχει φορέσει κατά καιρούς σε διάσημες ταινίες του, ρούχα που έχουν μείνει από τότε κλασικά.

Εσύ τελικά μπορείς να πάρεις κάτι από αυτόν τον δάσκαλο; Μπορείς να υιοθετήσεις κάτι από την στυλιστική του παλέτα; Αν ναι, τότε είσαι τυχερός γιατί έχεις πέσει σε πολύ καλά χέρια.

 

 
 

Ο ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο δημοφιλείς ταινίες και εξακολουθεί να είναι πολύ δραστήριος στο Χόλιγουντ, παρά την ηλικία του. Οι ταινίες του έχουν κερδίσει σχεδόν 10 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως, καθιστώντας τον τον τέταρτο αστέρα με τα υψηλότερα κέρδη όλων των εποχών. Παρά τη δημοτικότητά του, υπάρχουν πολλά πράγματα για τον Φορντ που ελάχιστοι γνωρίζουν.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved