Instagram Η κατάντια του να γίνεσαι ο προσωπικός της φωτογράφος στο Instagram

Είσαι το αγόρι της και όχι ο Δημήτρης Σκουλός για να την απαθανατίζεις παντού στις διακοπές. Καιρός να το καταλάβεις.

Instagram, τι δύσκολο πράγμα. Φωτογραφίες, βίντεο, post, stories, likes, σχόλια, «διαβάστηκε» και πάλι από την αρχή. Ένας φαύλος κύκλος που μας γεμίζει με άγχος, κατάθλιψη και εντείνει τον ναρκισσισμό μας. Αργά και σταθερά. Σαν το μαρτύριο της σταγόνας. Ταυτόχρονα μας προσφέρει μία στιγμιαία ικανοποίηση από τον αριθμό των likes, μία στιγμιαία χαρά αν το DM γεμίσει από εισερχόμενα και reactions αποθέωσης.  

Μάλιστα το καλοκαίρι είναι η εποχή που όλοι ανεβάζουν ρυθμούς. Είναι η τελική ευθεία που θα κρίνει τον πρωταθλητή. Οι εξορμήσεις σε Κυκλάδες, Ιόνιο, Χαλκιδική, Κρήτη, εξωτερικό, βοηθούν την κατάσταση. Βγάζουμε τον influencer που κρύβουμε από μέσα μας, γινόμαστε μία Kim Kardashian των φτωχών και έχουμε τα φίλτρα μας ετοιμοπόλεμα για την επόμενη μάχη, για το επόμενo story.

 

 

Ωστόσο όλες αυτές τις φωτογραφίες κάποιος πρέπει να τις βγάλει. Και όταν πρόκειται για την κοπέλα σου, μάντεψε ποιος είναι ο τυχερός. Ποιος είναι εκείνος που στις διακοπές θα μεταμορφωθεί σε Δημήτρη Σκουλό και η κοπέλα του θα πιστέψει πως είναι το GNTM της διπλανής ξαπλώστρας; Ναι, η απάντηση βρίσκεται στον καθρέφτη μας. Σωστά σκέφτηκες. Γιατί όσο γλυκό κι αν είναι το καλοκαιράκι, ταυτόχρονα γίνεται και μαρτυρικό. Και δεν αναφερόμαστε αποκλειστικά στον καύσωνα.

Διακοπές με την κοπέλα σου: 5 απαιτήσεις που σίγουρα θα έχει (και πρέπει να σεβαστείς)

Δεν υπάρχει τίποτα το κακό στο να απαθανατίζεις τις όμορφες, χαλαρές και ιδιαίτερες στιγμές με την σύντροφό σου. Είναι το κολάζ των αναμνήσεων από εκείνο το καλοκαίρι που περάσατε μαζί στην Αμοργό, εκείνο το ούζο μαζί με χταποδάκι που ήπιατε και γυρίσατε ελαφρώς ζαλισμένοι στο δωμάτιο μετά το μπάνιο, εκείνο το βραδινό κοκτέιλ που θέλατε να μοιραστείτε με τους ακόλουθούς σας στο Instagram. Ωστόσο δεν αναφερόμαστε σε αυτές τις φωτογραφίες, αλλά σ’ εκείνη την εμμονή όπου η κάμερα του κινητού έχει οπλίσει και είναι ήδη έτοιμη για το επόμενο κλικ. Είναι εκείνη η επιθυμία της κοπέλας σου να σου ζητάει να την βγάζεις φωτογραφία παντού. Στην παραλία ενώ βάζει αντηλιακό, στην ταβέρνα ενώ τρώει αστακομακαρονάδα, σ’ ένα μπλε παντζούρι που με τα κατάλληλα φίλτρα θα κάνει χαμούλη στο Instagram, μέσα στα δίχτυα ενός ψαρά λες και είναι η Bella Hadid και φωτογραφίζεται για την Vogue.

 

 

Επιθυμία που γίνεται πράξη γιατί θεωρείς πως έτσι φέρεσαι σωστά στην σχέση σου. Πως αυτή είναι μία θυσία που χρειάζεται. Μάντεψε: ΟΧΙ. Το να μην απολαμβάνεις τη στιγμή και να γίνεσαι ο προσωπικός της φωτογράφος είναι μία ντροπιαστική κίνηση. Αν με ρωτάς, δεν υπάρχει συγκεκριμένο όριο. Εσύ το θέτεις ανάλογα με την σχέση σου. Μαζί οφείλετε να βρείτε την χημεία και εκείνη την γραμμή που δεν ξεπερνά την ευχαρίστηση και καταλήγει στον εθισμό.

Γιατί πεθαίνεις μέσα σου κάθε φορά που η κοπέλα σου πάει διακοπές με τις φίλες της;

Οι διακοπές είναι εκείνες οι στιγμές που η οθόνη του κινητού πρέπει να είναι όσο περισσότερο σβηστή γίνεται. Είναι εκείνη η στιγμή που διακόπτεις την καθημερινότητά σου και απολαμβάνεις στιγμές ηρεμίας. Είναι η στιγμή που ρίχνεις ένα μεγάλο άκυρο στον καταναγκασμό και κάνεις αυτό που πραγματικά σε κάνει ευτυχισμένο.

Αν σε κάνει ευτυχισμένο να την βγάζεις συνέχεια φωτογραφία, τότε απόλαυσέ το. Αν όχι, ήρθε η στιγμή να το σκεφτείς δεύτερη φορά.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved