Η συγκινητική επιστροφή του Bruce Willis στο Nakatomi Plaza

34 χρόνια μετά και παλεύοντας με την γνωστική διαταραχή

Die Hard. Μια ταινία που πλέον έχει τερματίσει τον δείκτη του καλτ σινεμά. Που ακόμη και σε εκείνους που δεν αρέσει -που δύσκολα το φανταζόμαστε- τουλάχιστον αναγνωρίζεις την αξία της. Για εμάς ήταν σίγουρα σταθμός και πόσο μάλλον για τον ίδιο τον Bruce Willis, που στο δικό μας το μυαλό θα είναι πάντα ο McClain που αγαπήσαμε.

Καταλαβαίνετε όλοι οπότε ότι το παρακάτω βίντεο στο Instagram, έκανε λίγο την ψυχούλα μας να ματώσει. Η ανάρτηση είναι της Emma Heming Willis, της συζύγου του Bruce, και παρουσιάζει τον σταρ να επισκέπτεται ξανά το περίφημο Nakatomi Plaza 34 χρόνια μετά. Ο πλέον 67χρονος Bruce Willis ωστόσο δεν είναι ο ίδιος, μιας και η διάγνωση με γνωστική διαταραχή δυσκολεύει την καθημερινότητά του.

Δεν ξέρουμε αν o Bruce την ώρα που ατενίζει θυμάται 100% κάθε λεπτομέρεια από την εποχή των γυρισμάτων. Όμως γνωρίζουμε πως, δυστυχώς, αυτό δεν είναι ένα χαρούμενο reunion για την περίφημη ταινία του με τον Alan Rickman. Για την ακρίβεια, ίσως ο Bruce να δυσκολεύτηκε να θυμηθεί ή ακόμη και αργότερα να ξέχασε πάλι σημαντικές λεπτομέρειες – η γνωστική διαταραχή άλλωστε είναι και κάπως απρόβλεπτη.

Ωστόσο αυτή η εικόνα δεν γίνεται να μην σε γεμίζει αναμνήσεις. Να μην σε ταξιδεύει στις εποχές που ο Bruce Willis με ένα αυτόματο στα χέρια και το τσιγάρο στο στόμα, είχε παρουσιάσει έναν από τους πιο κουλ action heroes που δημιουργήθηκαν ποτέ. Το μόνο που έχει σημασία τώρα, είναι η υγεία του.

Αλλά ναι. Τέτοιες ταινίες δεν ξαναβγαίνουν. Και McClain δεν θα υπάρξει ποτέ άλλος και για κανένα λόγο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved